[]

Fantastik santral sorusu

elimizde bir sim kart var, öyle bir cihaz olsun ki bu sim kartı takalım, ofis telefonu gibi sekreter açsın, ve istediği şirket telefonuna bu çağrıyı yönlendirsin.

FCT cihazı bu işi mi yapar ? yoksa fct cihazı alıp buna santral özellikli telefon gibi bir şey mi takmak gerekiyor. Almamız gereken donanım nedir ?

"neden lan" diyenler için sebebini de söyleyeyim, patron telefonunu her yere yazdığı için telefon susmuyor haliyle, bu hattı santral yapmak istiyor, numara bilindiği için de hattan vazgeçmek söz konusu değil.

 
www.turkcell.com.tr

Buraya göre fct'yi bu şekilde kullanabiliyormuşsunuz galiba, yani bazı cihazlar destekliyor gibi yazmışlar ama nasıl çalışır bilmem.

Daha basit olarak hattı sabit hatta yönlendirerek yapabilirsiniz sanırım. Ama turkcell'in mesela yönlendirmesi ücretliydi en son galiba.
  • atom karincanin torunu  (11.12.15 15:06:14) 
Turkcell ve vodafone numaranizi sabit hatta ceviriyor isterseniz. Onlara danismaniz daha mantikli.


  • godless frog  (11.12.15 16:17:25) 
vodafone temsilcisi geldi, isterseniz "muhasebe için 1'e" vs vs gibi otomatik bir hizmet oluşturabileceklerini söyledi. bizim işimize gelmiyor, sekreter açacak telefonu

numara taşıma da söz konusu değil, bazı işlerde hala resmi numara olduğu için uğraşmak istemiyorlar,numara taşıyınca her yere imza sirküsü atmak vs gerekiyor tekrar. o yüzden başlık "fantastik santral sorusu" :)
  • kimlanbu  (11.12.15 16:48:15) 
  • adroand  (11.12.15 19:13:31 ~ 19:14:08) 
aşağıdaki kombinasyonlardan biri ile talep ettiğiniz işlemi yapabilirsiniz;

IP FCT + IP Telefon
IP FCT + Softphone
IP FCT + FXS Gateway + Analog Telefon
IP FCT + IP Santral + IP Telefon

İlgili linkler

IP FCT
persephone.com.tr

IP Telefon
persephone.com.tr

IP Santral
persephone.com.tr

FXS Gateway
persephone.com.tr

Softphone
www.zoiper.com
  • voiper  (02.05.19 14:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.