[]

Septum Deviasyonu Ameliyatı

Merhabalar. Burun kemiğimde eğrilik var. İstanbul'da septum deviasyonu ameliyatı yaptırmış ve memnun olanlar, nerede yaptırdıklarını ve doktor ismi yazabilir mi? Ayrıca bunun maliyeti nedir? Mecidiyeköy'de özel bir hastanede 3.000 TL istediler, bana yüksek geldi. SGK var, daha uyguna ve tabii sorunsuz bir şekilde nerede yaptırabilirim?




 
senin için nefes öncelikli ise kbb'ye, estetik öncelikli ise estetik cerrahiye yaptıracaksın, malum. bazı kbb doktorları estetik düzeltmeye de el atarken, bazıları işim olmaz diyor. özelde talep edersen iki uzmanın bir arada girdiği ameliyatlar da yapılabiliyor. devlette estetik öncelikli bir müdahale yaptırabilir misin bilmiyorum. bilen yazar.

burnunun durumunu bilmiyorum ama fiyat özel hastane için makul gibi. doktor seçimi konusunda kadınlar klübünde dehşet bir burun ameliyatı bölümü var, tümüyle okuman bir sene kadar vakit alabilir yalnız, o kadar kapsamlı, bir bak istersen.

sorun konusu biraz şans işi. ben kıkırdak traşlama ve konka küçülttürme yaptırdım özel hastanede, nefesimde ciddi düzelme oldu. yapan prof.a bir yıl sonra kontrole gittiğimde kendisinin de deviasyon ameliyatı olduğunu ancak nefes problemi oluştuğunu söyledi, sen düşün..

geçmiş olsun.
  • manuel mandalina  (11.12.15 11:11:39) 
Estetik gerekmiyor. Dışarıdan normal görünüyor zaten, ama içeriden düzeltilmesi gerek. Üstelik bu verdiğim rakam SGK ile birlikte, yani SSK'dan da bir miktar alıyorlar.
Üzerine bir de geniz etine iğneyle küçültme, sol konkayı radyofrekansla küçültme ve sinüs mukozası temizleme yapcaz dedi. Normal mi diyorsunuz fiyatı?
Bu arada bilgiler için çok teşekkürler.
  • normalisoverrated  (11.12.15 11:33:12 ~ 11:49:50) 
fiyat normal. bursa'da 2500 tl falan çekmişlerdi. ama burada devlet hastanesi daha sakin olduğu için devlet hastanesinde oldum ben ameliyatı.


  • uuth  (11.12.15 11:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.