[]

iş için araya torpil sokayim mi

Şimdi canlar. Türkiyede sektörde lider olan ve herkesin bildigi bi firma var bu firmada benim evime de cok yakın. Amcam Falanda yıllardır kanki bu firmanın sahibiyle.

Ben hem kariyer netten hemde kendi sitelerinden basvurdum. bide araya amcamı sokim mi:)

su an iyi bir firmada dandik bi maaşla calısıyorum. ev ile iş arasındada ebesinin nikahi kadar yok var.

bi fikir verin ya

 
Sok gitsin ya imkanın varsa kullan.


  • Abdurrahman  (11.12.15 10:38:30) 
sok tabi. sen sokmazsan başkası sokar. üzülürsün.


  • bol kepce  (11.12.15 10:39:17) 
e belkide işşiz olan bi piçin rıskına mani olucam. benim iyi kötü bi işim var.
hem ikilemde kalıyom ya.

  • all girls dream  (11.12.15 10:40:47) 
Yardır direkt.


  • arnold schwarzeneger  (11.12.15 10:41:16) 
manyak mısın direk amcanla git görüşmeye falan..


  • dedim dedim de kime dedim  (11.12.15 10:45:17) 
Şöyle amcana direkt. Türkiye'de işler artık böyle yürüyor, yapacak bir şey yok.


  • fraise  (11.12.15 10:46:07) 
yardır.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (11.12.15 10:57:26) 
senin bırakacağın işe de biri girecek sonuçta öyle düşünme, iş için yeterli olduğunu düşünüyorsan yardım etsin amcan. ama işe girince "bi işi beceremeyen torpille girmiş adam" olacaksan ikilemde kalmakta haklısın


  • minguinho  (11.12.15 11:10:08) 
yardırın. şimdi ayrılacağınız işe de başka bi işsiz piç girer. amorti edersiniz.


  • uuth  (11.12.15 11:11:48) 
araya adam sokabiliyosan sok


  • basond  (11.12.15 11:24:08) 
tabi sok. türkiye abi bura saçma sorular sormayın. ne adil işliyo ki sen kuralına göre oynayasın


  • KidLazer  (11.12.15 11:44:12) 
zaaa XD

tayyibi ve türkiye'deki yozlaşmış sistem çarklarını her daim eleştiren ekşici piçlere de bak sen. bu adamlara sorsan hepsi, herkesin eşit ve hak ettiği şekilde yaşamasını savunurlar. tayyib damadını bakan yapmış diye kıyamet koparırlar. demek ki o damat kendileri olsa hiç seslerini çıkarmayacaklar.

avuntuları da hazırdır ha. ben yapmasam başkası yapacak o torpili diyecek. sanki herkes torpil yapmıyor mu diyecek. bu torpil işlerinin elinde torpil yapma imkanı olan insanların torpil yapmayı bırakmasıyla sonlanacağının farkında değil sanırım kimse.

eğer sikerim devletini de hakkını da hukukunu da modunda yaşıyorsan yap torpili. yok eğer torpil ve kayırma yapan insanları eleştiriyorsan torpil yaptırmayacaksın arkadaş, bunun adı iki yüzlülüktür.
  • m murphy  (11.12.15 11:48:16) 
etik açıdan doğru olmaz.
kul hakkına giriyorsun.

başkasının yanlış / doğru ne yaptığının hesabını allah sorsun.

ama bence sen yanlış yapıyorsun.
  • cenkertem.afc  (11.12.15 11:49:01) 
o işi sizden daha iyi yapabilecek donanıma sahip birinin işi almasına engel olacak belki de yaptırdığınız torpil. Bunu düşününce vicdan azabıyla, o kişinin hakkını yeme duygusuyla başedebilecek misiniz?


  • avonkatalogu  (11.12.15 16:33:37) 
hacı benim zaten donanımım gayet iyi lisans mezunuyum 7 senelik tecrube. orta derece ingilizce isteniyor benimse gayet iyi ingilizce vs vs.


  • all girls dream  (11.12.15 16:41:40 ~ 16:42:20) 
niye soruyorsun o za<man?


  • cenkertem.afc  (11.12.15 16:54:07) 
sok gitsin tabi beklemen hata

torpilsiz üç kuruşa dandik dandik işlerde çalışıyoruz en azından iyi şirkette ilerleme şansın olur.
  • horizon  (11.12.15 16:57:22) 
elazığ'daki üniversitesinden mezun, tecrübesiz ve bilgisiz bir kızın, babasının torpili sayesinde benim istediğim şirkette ve istediğim pozisyonda işe başladığını öğrendiğimden beri araya torpil sokanlara çok bileniyorum; sokma bence.


  • bfm  (11.12.15 17:48:01) 
Lan sen torpili mecbur yapcan da,murphy denen pislik o kadar haklı ki... Haklı olduğu için sinir oldum kendisine. Pislik. Haklı lan adam bildiğin.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (11.12.15 18:04:03) 
yahu ne garip insanlar var. bir sürü mesaj geldi olumlu olumsuz.

adam diyor ki senin elinde fırsat olsa sen de yaparsın. sırf sen torpil yaptıramıyorsun diye kuyruk acısı olmuş sende. adamın olaya bakış açısına bakar mısın? ondan sonra akp neden iktidar.

ben üniversitede okurken birisi bakan iki tanesi milletvekili babamın çok yakın arkadaşları(bakan olan öğrencisiydi) meclisteydi. bana bu adamlardan biri bizzat, sana burs verelim, şurada konaklatalım bilmem ne yapalım diye bin tane olanak saydı. ben istesem (bakın abartmıyorum bunu yapan bir iki tanıdığım da var maalesef) ayda -toplamda- iki bin liraya yakın BURSla okuyabilirdim. devletin istediğim yurdunda kalabilirdim. yahu adam bana iki kişilik odada yanında biri varmış gibi gösterip seni tek konaklatalım demişti, ağzım açık dilim kesik bakakalmıştım adama. bana böyle ayrıcalıklar tanınıyorsa kimlere neler yapılıyordur diye lanet etmiş ihaleyi babama yıkıp kendi adıma bazı bahaneler üreterek reddetmiştim.

bunu şov olsun diye anlatmıyorum. belli bazı şeyler var insanların bilmesi gereken. oturduğumuz yerden yorum yapıp, imkan sunulduğunda üstüne atlamak işin kolay ve herkes tarafından yapılabilecek tarafı. ben istiyorum ki farkında olsun insanlar bazı şeylerin. vicdan nedir, hak nedir, hukuk nedir bunlar lafta kalmasın istiyorum.

ingilizce öğretmenliği bölümünde okudum. şu an bir kursta ders veriyorum. bana üniversite bittiğinde konsoloslukta işe girebileceğim garantisi verdi bu adamlar. şu an 10k+ maaşla oturduğum yerden, en sofistike mekanlarda hayatımı sürdürüyor olabilirdim.

bunların hepsini hayatımın sonunda inandığım şeylere olan sadakatimin mutluluğuyla nefesimi verirken hatırlamak için reddettim. ağzımdan çıkan şeylere gerçekten inandığım için, hayatımda hiçbir şeyi laf olsun diye yapmadığım ve yapmayacağım için. ayda on bin lira kazanıp önce kendini, sonra toplumu kandıracak kadar iki yüzlü bir zengin olacağıma, karın tokluğuna ama en azından dürüst ve ilkeli biri olarak yaşamak istediğim için. sadece babam bana böyle öğrettiği için değil, dünyada insanlık adına atabileceğim ilk adımların bu ilkeleri bir araya getirmeyle başlayacağına inandığım için.

fazla duygusala bağlamak istemiyorum. insanlara, daha doğrusu çoğu insana, olması gerekenin ne olduğunu anlatıp onlarla tartışmaya girmekten vazgeçmiş biriyim. sadece kendi adıma açıklama gereği duydum bir kaç şeyi. belki bazı insanların vicdanlarını harekete geçirir.
  • m murphy  (11.12.15 21:57:55) 
(bkz: kavram karmaşası)
gençler, ilk önce elinize bir güç alın sonra insanlık için birşeyler yapmaya çalışın..

  • dedim dedim de kime dedim  (11.12.15 22:05:05 ~ 23:55:24) 
murphy,

ben sana ta başında destek mesajı atmadım mı*
üzdün.
  • cenkertem.afc  (11.12.15 23:51:36) 
torpil deme referans de şuna
referans --> yasal torpil

  • sanquis  (12.12.15 00:02:28) 
gençler, asla ve asla amaca giden yolda her şey mubahtir deyip türlü haksız ve hukuksuz yolla gücü elinize almaya çalışmayın. Çünkü o yöntemle gücü elinize alirkenki süreçte siz de o insanlar gibi olmaya alisacak ve ahlaken bozulacaksiniz. İnsanlık için bir şey yapmak istiyorsanız önce işe kendinizden başlayın. Kendinizi düzeltin. Okuduğunu anlamaktan aciz insanların tavsiyelerine hiç kulak asmayın hele. Nitekim onlar, bugüne kadar doğru bildiklerini hep yanlış anlamış olanlardır.


  • m murphy  (12.12.15 09:37:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.