[]

Ülker Bizim Mutfak vb. Hazır Yemekler

Efendim öncelikle selamlar;
Ben halihazırda üniversite son sınıfta olup bir yandan da part-time çalışan bir öğrenciyim. evde yemek yapmanın angaryası bir yana yıkanmaya bulaşıklar bir yerden sonra dağ oluyor, sürekli dışardan yemek söylemek de hem pahalı oluyor hem sürekli aynı alternatifler bayıyor.

Bu hazır gıdalar hakkında görüşünüz nedir? çok mu sağlıksızdır? bir de ülker almak istemeyen bendenize benzer formda veya ecnebilerin "tv dinner" dediği formda beni kanser etmeyecek tavsiyeleriniz var mıdır?

 
yemek üzerinden siyaset yapanlara da bayılıyorum arkadaş. geçenlerde meyve suyu üzerinden yaptılardı aynı geyiği. arkadaşım hoşuna gidiyorsa ülkerin mamülleri al ye ne var bunda bu kadar kasacak.


  • akustik cinayet  (18.10.09 20:00:47) 
Yarım saatte hazırlayabileceğiniz yemekler var, üşenmeyin evde yapın:

Seviyorsanız balık pratiktir, balıkçı da ayıklamışsa, duruma göre yağlayıp fırında ızgara veya mısır ununda tava yapabilirsiniz, iki akşam yetecek kadar alıp yarısını buzluğa kaldırabilirsiniz tek yaşıyorsanız.

Tavuk olabilir derseniz, kuşbaşı yaptırıp sevdiğiniz sebzeleri ekleyerek şipşak pişirebilirsiniz. Yeşil soğan yaprakları, yağ ve köri ile az suda pişirileni favorimdir.

Tavuk suyuyla şehriye çorbası yapabilirsiniz, makarnadan kısa sürer.

Haşlanmış satılan kuru fasulye ve nohut alıp domatesini, soğanını ekleyip hemen pişirebilirsiniz.

Yıkanmış ıspanak alıp biraz pirinç ve domates, soğanla pişirebilirsiniz.
Yemeklerin yanına makarna veya pilav yapabilirsiniz.

Makarna ve pilav gibi yemekler de 15 dakikanızı alır sadece.
  • uyuklayankedi  (18.10.09 20:22:04) 
bende yapıyorum siyaset ; ama şöyle bi siyaset ; the coca cola company den almıyorum . ne olursa artık , cappy 7gün cola vs .


  • dieselsingle2  (18.10.09 20:29:54) 
hazir yemeklerin de icinde, disardan alacagin nerdeyse her urunde oldugu gibi, bir suru koruyucu madde vardir. koruyucu dediysem seni degil yemegi korur ama seni oldurur.

yemek yapmak zmn ve bulasik anlaminda seni zorluyorsa en makul yiyecek sandvictir, saglikli bir ekmek tercihiyle, icine koyacagin hazir dilimlenmis urunlerle oldukca pratik az bulasik cikaran leziz ve saglikli bir ogun olabilir. domates yesillik vs ile koayarak da salata yiyormuscasina saglikli hale getirilebilecektir.

hatta tatli versiyonlari da yapilarak cesitlendirilebilir.

tabi ki gunde bir ogun icin sordugun dusunulerek yazilmistir bu cevap.
  • azaktod  (18.10.09 21:01:09) 
hazır mantı da alabilirsin..
suda kaynatırsın, al sana yemek
üstüne de salçalı malçalı bir sos, onun üstüne de baharat..
yanında da cocacola
  • de jure  (18.10.09 22:54:42) 
ehe o koruyucular bizi öldürüyor evet ama cesetlerimizi de yakışıklı yapıyormuş. avrupa'da cesetler mumyalanmış halde ilk günkü tazeliklerini koruyorlarmış hahaha.


  • kediebesi  (19.10.09 01:28:16) 
hazır yemek koruyucu maddeler + daha önce pişirildiği için sağlıklı diil.
en basit yemekler.
tavada tereyağı içinde biber-soğan-sarımsak ve et sote et + yanında yoğurt ayran yeşillikle ye.
veya yumurta haşla yanında peynir veya ceviz ve yeşillikle salata yap.
  • joepiscopo  (19.10.09 11:15:22) 
naturamaks ve iglo ürünleri en sağlıklıları.


  • mea maxima culpa  (19.10.09 12:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.