[]

erkeklerde boy neden bu kadar önemli?

hepinizin de anladığı gibi malum duyurudan aklıma geldi. bir kadının yüzü güzel, fiziği ORANTILI olunca boyunun 1.55 olmasının neden -çoğu kişiye göre- önemi yok da erkeklerde boy bu kadar önemli?




 
kadınlara minyonluk yakışıyor ama erkeklere yakışmıyor(bence)
erkeğin biraz daha heybetli olmasını bekliyoruz belki de altta yatan kendimizi güvende hissetme duygusudur.

  • sta  (10.12.15 23:56:21) 
Kadinin boyunun 1.55 olmamasi da benim icin onemli eger partnerinin boyu benim gibi 1.85 ise.


  • Traveller  (10.12.15 23:56:29) 
kimi kızlar burada ortadan sallarken pigmeliklerini, üçüncü saniyede fark edilebilecek kusurlarını kimse görmüyor da ondan

yedi cüce filminden kopup gelen kız da dev gibi adamın yanında komik duruyor zaten.

edit: benzer şeyler kadın şöyle böyle olsun diyen erkek için de geçerli tabii
  • i ve been mistreated  (11.12.15 00:03:01 ~ 00:07:22) 
Çünkü kadın dediğin minyon olmalı


  • all girls dream  (11.12.15 00:03:35) 
ben miyim lan o malum duyuru? adres ver geliyorum


  • ya ben lan neyse  (11.12.15 00:04:13) 
bence kadınlarda da önemli.

aslında sorduğun sorunun yanıtı çok uzun. kadınlar erkekleri ilk ne zaman beğendi gibi bişey bu.

ayrıca bana göre bir kadının 1.55 olması bana göre seçim yapmama sebeplerinden biri.
böyle şeylere sorun deyip ötelememek lazım. herkesin sınıfı farklı ve yarıştırılmamalı esasen.

edit: malum kişi sağa çek geliyorum. :DD

kadın dediğin minyon olmamalı. yani sadece minyon olmamalı. ben brezilya kadın milli voleybol takımını izlediğim zaman mest oluyorum. demek ki böyle bir kıstas yok. o halde bana göre de bir kadın 'at' gibi olmalı
  • kupigometa  (11.12.15 00:04:47 ~ 00:07:58) 
@ ya ben lan ne güzel işte, ilham veriyorsun tüm duyuru halkına.


  • yorke  (11.12.15 00:05:37) 
bunlar hep meme


  • xin zhao  (11.12.15 00:06:29) 
çünkü kadınlar topuklu ile boy farkını kapatma özelliğine sahip.


  • expressive  (11.12.15 00:13:53) 
@sadakatsiz neden bu kadar kızdın ki anlamadım :(


  • yorke  (11.12.15 00:17:16) 
arkadaşım (kadın) uzundu, 180'e yakındı sanırım. bir iki sevgilisi oldu aynı boylarda. son sevgilisi 190 civarıydı ve evlendiler. kızın, adamı bize överken söylediği ilk şey "nihayet topuklu ayakkabı giyebiliyorum holeey" olmuştu :P


  • mesgul ve huzursuz  (11.12.15 00:17:25 ~ 00:17:59) 
Çünkü minyon tipli kısa boylu kadınlar <3


  • yirmisantim  (11.12.15 00:33:20) 
yoo ben 165i geçen erkekleri sevmiyorum. kime göre neye göre.


  • madeleine elster  (11.12.15 01:15:58) 
@ madeleine dediğim gibi, çoğu kişiye göre :)


  • yorke  (11.12.15 01:18:04) 
Görkem ve heybet elbette sebebi. Bu erkeğin guç kuvvet simgesidir. Gür saç da öyle


  • ssiradanbirigibi  (11.12.15 04:34:30) 
İşte bunlar hep nightingale sendromu ve/veya duygusallık. Bakıyorlar toplu taşımada, bazı arabalarda, okul sıralarında, bazı kapı ve merdivenlerde acı çekiyoruz. Bize acıyorlar. Sonra bir sempati oluşuyor genel olarak. Erkek, uzun boylu kadın görünce de (dün bir arkadaşımın dediği gibi) "at gibi" deyip olayı başka boyuta çekiyor. Bu at gibi de ne demek hiçbir fikrim yok. Güzel, uzun, çirkin herkes için kullanıldığını gördüm.

Bu arada mesela şu an 3 koltuğu boş otobüste ayaktayım, çünkü bacağım sığmayacak. Bakın bu bir dramdır. Eminim benim için de içlerinden "yazık çocuğa :(" diyecekler. O değil de kızlara kız deniyor da erkekler neden çocuk?

Neyse diğer bir tahmin

İşte bunlar hep evrim. Biz insana evrilirken ve evrildikten sonraki ilk dönemlerde zenginlik, şık giyim, entelektüel olmak gibi şeyler yok. Onlara bakan da yok. Millet aç aç. Mesela erkek bakıyor; kadının kalçası geniş, bacaklar sağlıklı ve memeler büyük. Bu biz av peşinde revan olurken ya da oradan oraya göçerken çocuğumu düşürmeden taşıyabilir, doğuncq onu besleyebilir diyor. Erkekte temeldeki bacak, kalça ve meme konusundaki ilgi bu yüzden gelişiyor.

Kadın da bakıyor erkek uzun, heybetli. Hiçbir şey bulamazsa gergedan bile avlar bu. Büyük avları kaçırmaz. Hem de diğer insanlardan ve hayvanlardan da beni ve çocuğumu koruyabilir, diyor.

Tabii bunlar hep orantılı ölçülerde. Yoksa şişman, aşırı zayıf, kambur vs. gibi şeyler dahil olunca boy ne olursa olsun "bunun tohumu sağlam değil"den dolayı eleniyor. Tabii biraz kilo hep sağlıklı olma belirtisi olarak algılanıyor. Şu son six pack+adonis modasına kadar da erkekte hafif kilonun kadına göre tolere edilebilir olması sebebi de bu, heybet. Şimdi mesela spor salonunda şişmiş kaslar daha düzgün görüntü verse de aslen "daha güçlüx" imajı verdiği için yine bu temel içgüdüye hitap ediyor.
  • nawar  (11.12.15 07:03:04) 
Çünkü minyon kadınla oyuncak gibi oynaması çok zevkli. Kadınların için bu mümkün değil.


  • arnold schwarzeneger  (11.12.15 07:52:14) 
Erkek güçlü olmalı içgüdüsünün fiziksel yansıması biraz da galiba.

yine söylenmiş ama ben de kısa boylu kızları çekici bulmuyorum fiziksel olarak. Kendim çok uzun değilim (180) ama şimdiye kadar da 170 altı bir kızla flörtleşmedim, sevgili olmadım, hoşlanmadım.
  • kint  (11.12.15 08:05:48) 
En basit şekilde kadınların erkekleri koruması gibi bir bakış açımız yok. Kadınımız yavrumuza iyi baksın, bize güzel yemekler pişirsin ve sevecen olsun diye bekliyoruz. Bu durumda çoğu zaman çıtı pıtı olmak olaya sevimlilik kattığı için erkeklerin bu hislerine de hitap edebiliyor ama kadınlar, erkeklerin onları korumasını, dışarıdaki tehlikelere karşı güçlü olmasını, avlanmasını bekliyorlar. Öyle olunca da çıtı pıtı bir erkek genel olarak çekici hisler uyandırmıyor. So easy.


  • pandispanya  (11.12.15 08:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.