[]

erasmus için sigorta

almanya- kiel'e gidiyorum mart sonunda. okulun da önerdiği sigorta şirketlerini araştırıyorum. aon, aig, axa, marphe hangisini önerirsiniz? aon ve marphe dışındakiler 50 euro istiyorlar onlar makul fakat 91.gün sigorta bitiyor. aon ve marphre daha kapsamlı fakat onlar da pahalı. aon'un tüm işlemleri zaten online yapılıyor, 878tl gibi bir rakam çıktı sitede. erasmus la giden varsa beni aydınlatabilir mi bu konuda?




 
yanlis bilmiyorsam zaten turist vizesi 90 gun oldugu icin bu sirketler 90 gunluk sigorta yapiyor. senin yurtdisi saglik sigortasina ihtiyacin varsa diger opsiyonu dusunmen lazim.
erasmus konusunda bilgim yok malesef. ancak ben olsam o parayi verir, sigorta yaptirirdim garanti olmasi icin.

  • ekyil  (10.12.15 17:33:42) 
benim at 11 in süresi bitince şunu yaptırdım : www.klemmer-international.com

aylık 35 euro civarıydı
  • omonia  (10.12.15 18:14:31) 
aslında yanıma alacağım eşyalar için de çalınmaya karşı sigorta falan olan kapsamlı bi şeyin olması da işime geliyo. yanımda tablet laptop bok küsur olacak çünkü.
@omonia: gönderdiğin linkte goethe ins. ile ilgili bir şey dikkatimi çekti, promosyon falan demiş. öyle bi şey var mı? bikaç gün sonra kursa yazılacağım orada da
@sour: 90 gün sonra bitmiyor mu koç allianz'ın da? 6 ay az değil ondan biraz güvenceye alıyım kendimi de diyorum bir yandan bilemedim :(
  • shineonyoucrazydiamond  (10.12.15 18:50:56) 
goethe promosyonunu bilmiyorum, mail atıp sorarsan hemen cevap verirler diye dusunuyorum.. ben almanyaya erasmusa giderken bana türkiyede sigorta yaptırma demişlerdi.. çünkü bişi oldugunda sen almanyada parayı ödüyorsun ki bu cok yuksek bir miktar olabilirmiş, sonra turkiyeye dönüşte alıyormuşsun faturaları teslim edince parayı... sence de bu biraz zorlamaz mı?


  • omonia  (10.12.15 20:19:20) 
@omonia: aon'un her şeyi kapsadığını söylüyolar?
okul sigortayı hızlıca yaptırıp belgelendirmemi bekliyor bugünlerde bu yüzden burada yaptırmam gerekiyor..

  • shineonyoucrazydiamond  (10.12.15 21:25:51) 
aon bilmiyorum. aok u kastediyorsan evet kapsamlı.. ayda 79 euroydu ama...


  • omonia  (10.12.15 21:41:02) 
www.aonstudentinsurance.com aon'dan yaptırdım. 800tl lik bir masraf çıktı fakat yapacak bir şey yok kafam rahat en azından..


  • shineonyoucrazydiamond  (11.12.15 11:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.