[]

evrakta sahtecilik\hukuk bürosu

abim gecen yıl bi evde oturdu, yeni yapılan bir bina oldugu icin tasındıgında henüz elektrik saatleri bağlanmamış, butun bina ortak saatten kullanılıyordu. 1 sene kalmadı abim o binada, tasındı sonra. ancak gecenlerde bilmem ne hukuk bürosundan icra tebligatı geldi. abime sordum yok benim hic bir yere ne borcum ne imzam dedi. az once aradı soz konusu hukuk bürosu, ee madem itiraz etmediniz bu borcu kabullendiniz anlamına gelir diye beni koparmaya çalısıyor.
ne demek yahu, köylü kurnazının teki benim adıma evrak düzenleyip abonelik acacak, evrakta sahtecilik yapacak, ben gidip bu parayı odeyecegim.

her neyse, vercez mi bu parayı simdi?

not: kesinlikle ne bir abonelik basvurusu nede herhangi bi sozlesmeye imza atılması söz konusudur.

 
ilamsız icra takibine dikkat etmek gerekiyor.

öyle bir yasamız var ki, size ilamsız icra takibi başlatılıyor, tebligatı aldığınızdan itibaren 7 gün içerisinde itiraz etmezseniz icra takibi kesinleşiyor ve itiraz edemiyorsunuz. bu gibi durumlarda icra takibi devam ediyor ama durdurmak için sizin mahkemeye başvurarak menfi tespit davası açmanız ve cra takibinin durdurulmasını istemeniz gerekiyor.

icra müdürünün de öyle yetkileri var ki, poliste bile o yetki bulunmuyor. arama izni olmaksızın evinizi/işyerinizi/kasanızı/dolabınızı çilingir marifetiyle açtırabilir, kıymetli varlık taşımanız ihtimaline karşı üzerinizi bile didik didik arayabilir.
  • altinci nesil caylak  (11.12.15 08:58:21) 
bir avukatla konusmanızda fayda var. icra tebligatına itiraz etmeniz gerekiyordu.


  • sizofren06  (06.09.19 10:54:48) 
menfi tespit davası açmanız gerekiyor.yine bu dava da icrayi durdurmaz.teminat ile hakimin takdirine kalırsınız aklınızda olsun.

bir gün ansızın maaşınıza,evinize haciz gelebilir.

avukatla danışarak hareket ediniz.
  • drako  (06.09.19 11:14:37 ~ 11:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.