Giriş
(1)

Marshall MG10CD vs. Ibanez IBZ10G

fuckocalyptica
elimde cort x6 var. fazla param yok, anca bunlara yetecek kadar var. yeni başlıyorum. hangisi? (ha üstüne 10-20 koy şunu al diyosanız ona varım.)
elimde cort x6 var. fazla param yok, anca bunlara yetecek kadar var. yeni başlıyorum. hangisi? (ha üstüne 10-20 koy şunu al diyosanız ona varım.)
0
fuckocalyptica
(18.10.09)
ben ibanez derim. ama eğer bi şekilde para bulabilirsen de kesinlikle roland cube serisine bak derim:)
0
achelon
(18.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.