[]

spotify üyelik yenileme sorunu

3 ay evvel spotify premiuma geçmiştim. sıkıntısız bir şekilde devam ediyordu. sanırım 3 aydan sonra 15 lira oluyormuş. bu yüzden üyelik yenilemek falan gerek dedi. tamam dedik aynı kart numarasını girdim, sürekli olarak şu ibare ile karşılaştım;

Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.


her zaman ki karttan parayı çekmiyor yani. başka kartım da yok, nasıl hallederim bu meseleyi?

teşekkürler.

 
spotify'a ulasin, daha detayli yardimci olabilirler.


  • ekyil  (10.12.15 17:34:51 ~ 17:34:58) 
Aynı sorunu yaşadım, spotifya da yazdım ama başka kartla deneyin, başka browserla deneyin gibi çözümler sundular. Bunların hiçbiri işe yaramayınca konuyu ödeme birimimize ilettik dediler. Sorun 3 haftadır çözülmedi, ben de peşine düşmeyi bıraktım.

Siz de yazın bakalım, belki size işe yarar bi öneri sunarlar.
  • bonzo  (10.12.15 17:46:46) 
azar içerikli bir mail yolladım. gelişmeleri yazacağım.


  • ravenclaw  (10.12.15 20:09:09) 
tam alakali olmasa da benim de kart bilgilerini girdikten sonraki ekranda sonra tekrar dene diyordu baska sekilde,
chrome'dan degil de safari'den deneyince duzeldi

  • jedilance  (10.12.15 22:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.