[]

Ehliyetler Ne Oldu?

Hala ehliyet almayanlar için son gelişmeler nedir? Stajyer ehliyet muhabbeti olsun, sadece otomatik vites ehliyeti alınabiliyomuş rivayeti olsun kafalar karıştı.

Son durumdan haberdar olan var mı? Kışın ehliyet almak istemiyorum. Bahara kalsam neyi kaçıracağım?


 
Şu an otomatik ehliyeti diye bir uygulama yok. Bu saatten sonra yarin da gitsen stajyer ehliyet sahibi olacaksin zaten. Yani simdi ile bahar arasinda fark yok, bir sey kacirmazsin.


  • argadini  (10.12.15 15:13:58) 
stajyer ehliyete kaldin diye biliyorum artık, hatta ben bile kalmış olabilirim 5 aralik'ta girdim direksiyona ve geçtim.


  • dirty pussy and cock  (10.12.15 15:43:44) 
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte ctrl+f'le "otomatik vites"i aratsana bi asfgdggfs
B1 için otomatik vites ehliyeti diyolardı bi de.

  • mandalina kokusu  (10.12.15 15:48:15) 
Stajyer ehliyette tek fark ceza puani olayı. Normal ehliyet için 100, stajyer için 75 bu arada.


  • mandalina kokusu  (10.12.15 15:49:24) 
ceza puanı nedir? stajyer ehliyete kalınca ne kaybediyorum?


  • bfm  (10.12.15 16:00:38 ~ 16:01:41) 
stajyer ehliyetin önemli bir kaybı yok. kurallara uyman gerekiyor sadece, o da tüm şoförler için geçerli olan bir durum. 1 ocak'tan sonra harçlara zam gelir, kaybın o olur..


  • nrmnm  (10.12.15 17:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.