[]

Sut pompasi

Philips avent mi yoksa lansinoh 2'si bir arada olanı mi alayım? Özellikle kullanan ya da yakını kullanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Fiyatına bakmayın, ben indirimli buldum ikisinin arasında 50 lira fark var.

Philips:www.hepsiburada.com

Lansinoh:www.hepsiburada.com

 
lansinoh kullandık, memnun kaldık. yedek parçaları da uygun. biz fazladan süt kabı ve hunilerden de almıştık.


  • kibritsuyu  (10.12.15 14:12:13) 
Şikayetler ve diğer sitelerde lansnohtan çok şikayet var :( karar veremedim.

Bir de pompayi doğum öncesi mi almalıyım? Yoksa doğumdan sonra mi???

Yeni her şekilde al evde bulunsun der misiniz? Doğumdan sonra 6 ay çalışmayı planlamiyorum.
  • balik kraker  (10.12.15 14:20:21) 
lansinoh. kullandık, sıkıntı olmadı.

ihtiyaç olursa almanızda fayda var. bu arada pompa sahibi olup vermek isteyen biri olabilir, pompaya ihtiyacınız olmayabilir vb. önerim motorlu olanlardan almanız ve pille çalışması.

yedek hortum ve uç almak yoğun kullanımda işinizi kolaylaştırıyor.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (10.12.15 14:27:31) 
filipis de iyi. lakin ameda, medela bilmemne gibi markalar var onları doğrudan geçin.

doğumun ilk gününden itibaren mutlaka bulunsun. zira çalışmayıp doğrudan emzirecek bile olsanız çocuğun emdiğinden fazlasını üreteceksiniz ve amacınız depolama olmasa bile (insan için bu tabiri kullanmak pek hoş olmasa da) sağıp rahatlatmanız gerekiyor.
  • kibritsuyu  (10.12.15 14:40:28 ~ 15:13:34) 
Eşim için lansinoh aldık memnun kaldık, herhangi bir şikayetimiz olmadı.

doğumdan sonra bebeğimiz sarılık olduğu için, emmeye gücü yetmediği için aldık. Doğumdan sonra alın derim, normal şartlarda ihtiyaç dıymayacaksınız
  • PoscheN  (10.12.15 15:11:06) 
her ikisini de aldım.

neresi için alacaksınız? zaman açısından lansinoh 10 numara ama pumping bra tarzı bir şey yoksa 2 el de kilit kalıyor, öyle mal mal beklemek zorunda kalıyorsunuz. kendi pumping bra'mı kendim yapmıştım, onla da işe vs'ye gitmek olmuyor. tak-çıkarı daha az meşakatli ve biberona direkt sağıyor diye avent aldım sonra. teker teker sağmak uzun sürüyor ama işte ya da dışarıda daha rahat oluyor (en azından her iki memeyi birden açmıyorsun)

lansinoh'tan yedek parça istedim, ertesi gün gönderdiler. hiçbir şey de sormadan üstelik.

doğumdan önce alın. başta süt kanalları tam açılmamış olabiliyor, bunu sağarak açıyorsunuz. ya da bebek çok içemediğinden süt birikiyor, masitite gidiyor.

@kibritsuyu "çocuğun emdiğinden fazlasını üretemeyen" kadınlar da var. süt miktarını artırmak için de emzirme + pompa yapılıyor

ben lansinoh'tan daha çok memnun kaldım. avent de güzel ama yine de zaman daha önemli

not: tutumluanne.com pompayı burdan almasanız da başka şeylere bakabilirsiniz
  • la noix  (10.12.15 16:24:06 ~ 16:26:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.