[]

wifi'ye bağlıyken mobil internet için ücret kesilmesi?

telefon wifi'ye bağlı bir şekilde masanın üzerinde dururken arka arkaya bildirim geldi, internet kullanımınız için hattınızdan şu kadar düşülmüştür diye. internet paketimde olmadığı için mevcut bakiyeden düştü, önemsemedim ama 10 dakika içinde 3-4 kere aynısı oldu. mobil internet pasif, zaten wifi'ye bağlı. bütün bakiye gözümün önünde parça parça eridi gitti la.

müşteri temsilcisine yazdım ama mobil internet kullanmışsınız herhangi bir sorun yok diyor. sinir oldum resmen.

bu olaydan dakikalar önce mms gelmişti ama içeriği indirmedim, hatta mesajı bile okumadım. onunla alakası olabilir mi?

 
Telefonunuz orijinal mi? Bazı çakma telefonlar troll sistemler barındırabiliyor.


  • urnganic  (10.12.15 13:53:51 ~ 13:54:53) 
ios güncellemesiyle ilgili bir durum o. wifi yetersiz olduğunda mobilden kullan gibi bir şey var, o tiki kaldırmanız gerekiyor.


  • la mort heureuse  (10.12.15 13:54:35) 
ios 9 kullanıcısıysanız; www.chip.com.tr


  • bol kepce  (10.12.15 13:56:07) 
telefon orjinal ve android kullanıcısıyım.

müşteri hizmetleriyle tekrar detaylı bir görüşme yaptım, telefon wifi'ye bağlıysa ve wifi o anda yavaşlarsa otomatik olarak mobil internete bağlanır dedi. mobilin o anda açık olup olmaması önemli değilmiş. dediği çok saçma geldi ama konu uzamasın diye peki dedim.
  • tolga asp  (10.12.15 14:10:07) 
marka model belirtir misiniz? yıllardır çeşit çeşit android cihaz kullanırım, ilk defa duydum.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (10.12.15 14:29:04) 
@ekşi sözlük; sony z2, turkcell.

müşteri hizmetleri ile görüşürken adam şu saatte twitter'a girmişsin o yüzden kesilmiş dedi, telefonda twitter uygulaması bile yok nasıl oluyor dedim, pardon pardon facebook'a girmişsiniz dedi :) turkcell'in bok yemesi gibi geliyor ama uğraşmak istemedim.
  • tolga asp  (10.12.15 14:33:42) 
benimde başıma gelmişti evimde internetten bağlanıyorum sanırken mobilden gitmiş çatır çatır ödedim valla yapacak bişey yok


  • dusundumdusundumdurdum  (10.12.15 14:36:05) 
yalnız otomatik girmesi ?? işte bu saçma. internet paketin olmayabilir o'an belki. Mobil Veri kapalı iken AÇIK konumuna mı geçiyor, yoksa hem mobil veri hem wifi aktif halde iken birincil internet akışı olan WI-FI arada ikincil akışa mı düşüyor?


  • urnganic  (11.12.15 02:39:16) 
@urnganic, wifi aktif mobil pasif, bakiye düşüş bildirimi gelir gelmez mobili konrol ettim ve yine pasifti.

tuhaf ötesi bir durum
  • tolga asp  (11.12.15 08:17:42) 
hacı o işte bi iş var. bana kalırsa turkcell'in bok yemesi. telefondan olmaz gibi.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (11.12.15 09:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.