[]

erkekler el/yüz/vücut kremi kullanır mı?

evet. bi erkek olarak böyle şeyler kullanmadım hiç. normali ne bunun? kullanmak mı lazım. kullanmasak da olur mu. kullananlara filanseksüel gibi şeyler deniyor mu? v.s.




 
ben kullanıyorum. kız arkadaşım yabancı olmasına rağmen benimle gay diye dalga geçiyor. normalde yabancıların bu durumu normal karşılaması lazım ama öyle olmuyor.

bence kullan. etrafındakilere çaktırma sadece :)
  • elektr10  (10.12.15 12:10:40) 
el kremi kullanmam sürekli ayda bir belki , ihtiyacım yok. ama yüzüme kullanıyorum hatta 15günde 1 maske de yapıyorum siyah nokta vs için. özellikle askerde her gün krem kullanıyordum nerdeyse


  • euphrat  (10.12.15 12:10:55) 
bence son derece normal bi şey. özellikle soğuk havalarda elleri kötü oluyor insanın.

filanseksüel gibi şeyler deniyor mu? evet deniyor. but who cares?
  • nathanieltroy  (10.12.15 12:11:36) 
Kullanır niye kullanmasın. Eşek derisi gibi ele sahip olmak çok mu güzel.


  • angelus  (10.12.15 12:12:44) 
norveçli balıkçılardan neyimiz eksik


  • asbe  (10.12.15 12:13:44) 
Hiç kullanmadım. Ellerimin sert olması işime yarıyor zaten.


  • arnold schwarzeneger  (10.12.15 12:13:54) 
kadınlar neden kullanıyorsa o yüzden. güzel kokmak için, cildi kuru diye, bakımlı/sağlıklı görünmek için.

kullanmamak kullanmaktan daha fazla yadırganır bence. filanseksüellik bir durumu yok.

edit: kıl durumu nasıl kadınlarda aynı değilse erkeklerde de aynı değil. kimisinin yoğun, kimisinin yok gibi.
  • whimsical  (10.12.15 12:17:48 ~ 13:03:51) 
Vücut kremi kullananı görmedim, karman çorman kıllarla dolu bir vücudum olsa pek krem sürmezdim sanırım. Ama ele ve yüze sürülmeli bence. Cildin elastik olması güzel bir şey. Kuru cilt çabuk yaşlanır, erkeklerimis yaşlanmasın.


  • pandispanya  (10.12.15 12:18:06) 
yaşanılan ortama ve şartlara göre değişir. mesela sert kış mevsimi olduğu zamanlar arko sürerdim elime. sonra askerde dudaklarıma bile koruyucu sürdüm -15 20 derece hava vardı. akşamları ayağımın altına vicks sürerdim mesela. ama normalde evde bi şey kullanmam. çalıştığın ve yaşadığın ortama göre değişir yani.


  • ergenpezeveng  (10.12.15 12:22:23) 
burada çalıştığımdan beri her gün hayvan gibi krem kullanıyorum arkadaşım. bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. soğuk, toz hede hödö yüzünden ellerime sürüyorum. sürmezsem acı çektiğim, elimin çatlayıp kanadığı oluyor. eski dandik ve ucundaki demiri ayağıma vuran ayakkabı yüzünden de ayaklarımda kullanıyordum, geri ayaklardaki sertlik için yine kullanırım. bazen de yüzüm aşırı kuruyor tabii çatlama yoluna gidiyor o zaman da yüzüme kullanıyorum. yaz sıcağında dudaklarım için de kullanıyordum, şimdi kış soğuğunda da kullanma ihtimalim var.

Tabii bunlar hep normal bildiğimiz neutrogena, nivea, arko falan nemlendirici krem. sorduğun buysa eğer. hiç de metroseksüel hissetmiyorum kendimi kullanmayınca. aksine mağara adamlığından normal insana geçiyorum. tabii kırışıklık giderici, gözaltı kremi, bilmemne kremi kullanmıyorum.
  • nawar  (10.12.15 12:22:52) 
inanır mısın daha dün bunu düşündüm. ellerim, dudaklarım iki saniyede kuruyup geriliyor, sürekli krem taşıyorum yanımda. erkeklerin ne günahı var da aynı şeyi yaşayınca krem kullanamayacakmış? kış aylarında özellikle gerek oluyorsa vücut için de nemlendirici kullanılabilir. rahatlatma için olan kremler normal bence, metroseksüellik kavramı gençleşmek, leke gidermek vs. için kullanılanlarda başlıyor olmalı.


  • devilred  (10.12.15 12:37:33) 
Ihtiyacin varsa kullanirsin erkek adam ... ile baslayan kaliplara da kafam girsin.


  • floydian  (10.12.15 12:42:28) 
sebamed'in ürünlerini kullanıyorum. egzama olayına da iyi geliyor.

filanseksüel olabilirim, sıkıntı yok.
  • mermize  (10.12.15 12:53:31) 
Şu ne der bu ne der diye korkup vazgeçmeyin beyler! Krem kullansanız bir şey derler kullanmazsanız bir şey derler. İstiyorsanız kullanın olay bu kadar basit.


  • Traveller  (10.12.15 12:54:17) 
el kremi kullanırım, özellikle bu soğuk havalarda olmazsa olmaz.

"filanseksüel" demeleri bir şey değiştirmez.
  • livaneli kadir  (10.12.15 12:57:18) 
arabamdan arko yu eksik etmem .


  • sirincem  (10.12.15 13:28:21) 
Sadece bephantol kullanırım.Özellikle kışın ve duş sonrası yüzüm pul pul olur ve kızarır ,kullanmak şart hale geldi bende.


  • Golden Ratio  (10.12.15 13:28:27) 
el kremi hiç kullanmadım. o yağlılık hissi hiç hoşuma gitmiyor. zaten cildimde herhangi bir kuruma çatlama patlama sıkıntım da olmadığı için doğal haliyle memnunum.

işyerindeki bir arkadaş battal boy nivea bulunduruyor masasında. sürekli vıcık vıcık krem sürüp duruyor ellerine. ama ihtiyaç tabi, herkesin farklı.
  • battal gemalmaz  (10.12.15 13:32:18) 
ben kullanmam. ellerimin yağlı olması hissinden nefret ediyorum. bebeğe sürerken elimde kalan bebeyağı bile rahatsız ediyor beni.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (10.12.15 13:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.