[]

Ulnar sinir sıkışması

Merhaba arkadaşlar 20 gün önce dirseğimdeki ağrı ver sol elimin serçe parmağı ile yanındaki parmaktaki uyuşma yüzünden doktora gittiğimde bu tanıyı koydu ve 1 ay boyunca spor yapmamam gerektiğini söyledi yapmadımda sprey almamı ve bir ay sonra geçmezse gelmemi söyledi.
Şimdi tekrardan hastahaneye gideceğim çünkü ağrı geçmedi aksine arttıda ve spor yapamıyorum, 4 yıldır aktif olarak spor yapan bir insanım yapan arkadaşlar beni az çok anlayacaktır berbat bir moral bozukluğuyla bir ay geçirdim internetten okuduklarıma göre işin sonu ameliyat gibi duruyor bu durumda da 1 sene yakın spor yapamayacağım sanırım. Merak ettiğim bu rahatsızlığı geçirenlerin tecrübeleri ve ameliyat olmadan atlatılma imkanı var mı



 
Benim de 2 yıl önce aynısı oldu. Ama doktora gitmedim, internetten bakmıştım o zaman ve ulnar sinir sıkışması olduğunu düşünmüştüm, belirtiler tamamen aynıydı sizinkiyle. 1-2 ay içinde o uyuşma hissi yavaş yavaş azaldı ve en sonunda bütün sıkıntılarım kendiliğinden geçti. Belki sizin de geçer. Ben spor yapmıyordum ama sürekli bilgisayar başında mouse üstünde hareketsiz durmaktan olduğunu tahmin ediyorum benimkinin.

Sizinki de kendiliğinden geçer umarım. Geçmiş olsun...
  • marcelle  (10.12.15 11:42:21) 
Fizyoterapiste git egzersizlerle duzeltebilir bi dene istersen


  • eclipsed moon  (10.12.15 12:23:56) 
ben de senin gibi doktora gittim, ilk önce b1-b6-b12 vitaminlerini içeren bir ilaç verdi, bir iki ay kullandıktan sonra tekrar gel, bir daha elektrik yapılan bir test uygulayalım dedi, ikinci kere gittiğinde sonuç değişmemişti. ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Koşarak uzaklaştım tabi, aradan iki sene geçti, şu an hiçbir sıkıntım yok. kendiliğinden geçti galiba.


  • tanjant  (10.12.15 19:07:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.