[]

Uyku sürelerinde gündüz-gece-akşam farkı

Başlıkta derdimi tam anlatamadım ama hikaye kısaca şöyle;

şimdi eğer akşam saat 18:00 ile 21:00 arası uyunursa gece 00:00-01:00 gibi uyanılıyor. daha fazla uyumak istenilse de olmuyor.
gece 23:00 01:00 arası uyunursa ise sabah 10:00 -11:00 gibi uyanılıyor.
sabah saat 08-00'den sonra uyunursa ise temiz 10-12 saat temiz uyunabiliyor.


burada akşam 18-21 arası yattığımızda 4 saatlik uykuyla kalkıp ertesi günün tamamını kurtaramamanın, saat 11:00 gibi çok feci bir şekilde enerjisiz kalmanın ceremesini çekiyorum. bu sizde de böylemi oluyor, yani çok uykumuz olsada, mesela gece hiç uyunmamış olsun, gündüz de çalıştınız akşam 20:00'da yattınız ve en azından bi' 7-8 saat uyuyamıyorsunuz. aynı durumda gece uyumayıp gündüz işe gitmeden uyumuş olsanız zaten bi 10 saat yatacaktınız oysa ki. oluyor mu böyle ? yoksa ben seçilmiş kişi... ? bak şimdi

 
yo fark etmiyor bana. hangi saat olursa olsun uyku döngüm gelmişse rahatlıkla temiz 10 saatlik uykumu uyuyabilirim.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (10.12.15 07:12:04) 
Gündüz uyursan uykudan verim alamadığın için doyamazsın. 11-12 gibi uyursan, evde sessiz ve karanlıksa en verimli uyku olur, böylece daha kısa sürede kalkarsın.


  • arnold schwarzeneger  (10.12.15 08:05:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.