[]

Beyin sarsintisi

Selam, bugün trafikte beklerken arkamdaki arabanin sürücüsü sanirim fren yerine gaza basti. Benim araca carpti, ben de ondekine.. o esnada biraz sallandik tabi ama kafami bi yere vurmadim. Evde de yalnizim, beyin sarsintisi falan olabilir mi ? Uyumamam mi lazim acep ? Tesekkurler..

Not:arkadaki sürücü erkekti. :)


 
burada müneccimlik yaptırtacağına gitsene doktora. çok ilginçsin gerçekten ve geçmiş olsun. kafanı vurmadıysan bir şey olmaz.


  • cekilmis gayfe  (09.12.15 20:44:27) 
olamaz diyemez herhalde kimse yani o riski alamaz. olma da ihtimali vardır çünkü beyin sarsıntısının olma nedeni çarpmadan ziyade beyni sabit bir şekilde dengede tutan sıvının ani şekilde yer değiştirmesidir. kendi görüşüm bir sıkıntın yok ama illa şüpheleniyorum falan dersen bir arkadaşının evine falan git ayık kal. bu saatte beyin cerrahını bulamazsın hastanede bir film çeker yollarlar. ayrıca geçmiş olsun.


  • the coolest dude  (09.12.15 20:45:32) 
:) yaw basima is acti walla...


  • chezsoi  (09.12.15 20:56:56) 
Acile gitmen lazım


  • pronefroz  (09.12.15 21:17:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.