[]

Agno ve Diploma Notu

Merhabalar;

Biraz kafam karıştı bu konuda. Ben mezun durumdayım ve çeşitli sebeplerle (formasyon, y.lisans vs.) farklı üniversitelere başvuruyorum. Başvurularda kimisi agno kimisi de diploma notu soruyor. Ben ikisi de aynı şey diye biliyordum açıkcası fakat bir arkadaşım olmadığını söyledi, bir okulun öğrenci işlerini aradım onlar da ''değil'' dedi, kendi okulumu aradım onlar ise ''evet aynı şey'' dedi ve benim kafam çorba oldu.

Ben hala bu ikisi aynı şey diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum? İnternette arattım ama net bir şey bulamadım. Ayrıca her farklı öğrenci işlerinin farklı bir şey söylemesi de eğlenceli oldu :)

not: Okuldan ve başka sorduğum yerlerden transcripte bak diyenler oldu ama şu anda transcriptime erişemiyorum malesef.

 
Agno sadece bir yılın ortalaması, diploma notu da tüm yılların ortalaması oluyor sanırım.


  • nothing in my way  (09.12.15 18:06:03) 
diploma notu mezun olmadan bilinemez ama agno okul bitmeden de hesaplanabilir. örneğin 2. sınıfı bitiren birinin agnosu 3 ama diploma notu henüz belli değil. mezun olduğunuz zamanki agno'nuz diploma notunuz olur, aslında mezun biri için tamamen aynı şey.


  • bobinhoo  (09.12.15 18:15:34 ~ 18:15:54) 
aynı şey.

mezun insana "bunlar aynı şey değil" diyen öğrenci işleri var bu ülkede demek, çok şaşırtıcı.
  • devilred  (09.12.15 18:17:12 ~ 18:18:14) 
ikisi de aynı şey.


  • goodz  (09.12.15 18:25:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.