[]

karmaşık ilişkilere oha diyor musunuz?

Uni zamanında, duyuruda var bunlardan. O ahmetle berabermıs, sonra ahmetten ayrılıp yukselea aşık olmus, ahmet cok kıskanmıs ama o da duyguya yazıyormus o aralar... dawson's creek mevzuları yani.. bu kolay bi ornek oldu ama siz kafanızda olusturunuz.

Ya ben miyim sırf bu tarz ilişkilere oha diyen? yahu bizim zamanımızda kızın elinden tutar kafeye falan giderdin, salak salak konusurdun. netti yani hersey.

Yaşlandık mı la?

 
kaldırıp kafayı bakarsan, sen de böyle ilişkilere bulaşmış bulabilirsin kendini. insan kınadığını yapmadan hak-kat-ten ölmüyor hajı.


  • kargn  (09.12.15 14:20:10) 
yok bana da garip geliyor açıkçası. Bazı arkadaşlar bunu modernlik olarak algılıyorlar ama gerçek modernlik bu değil. Yani isteyen istediğiyle istediğini yapabilir tabii ama aynı anda 3 kişiyi idare etmek-kadın ya da erkek fark etmez-, en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle birlikte olmak-yatmak ya da sevgilinin en yakın arkadaşına yazmak falan. Bunlar bana etik gelmiyor, batıda da böyle bir yaşam yok zaten, ya da erkek yapsın erkektir ama kadın yaparsa tüü kaka değil. Orta sınıf ahlakı gibi değil ama ilişkilerde etik kurallar olmalı diye düşünüyorum yine de. Örneğin Kıvılcım Ural-Kaan Tangöze ilişkisini onaylamamak bazıları için ahlak bekçiliği gibi gelebilir ama ahlak bekçiliği değil, sadece etik olarak doğru değil. Ama taraflar bu durumdan memnunsa ki öyle gözüküyor, kimseye bir şey düşmüyor.


  • limoncello  (09.12.15 14:21:46 ~ 14:22:32) 
dün eşkiya dizisine denk geldim çakırın oynadığı. arkadaşa 'bu kim' diye sordum herkesi. ulan, adamın düşmanı metresinin arkadaşıyla oynaşıyor, kardeşi metresiyle kanka, metresinin katilini öldürmesi için tutulan katili kardeşiyle şeyapıyor. dayısının amcaoğlu karısının eniştesiyle sevgili falan. 10 dakka anlattı arkadaş, nevrim döndü en son kulağımdan kan geliyordu olay örgüsünü anlamaya çalışırken. kalktım odama gittim. hülasa, bizim toplum ekseriyetle sever böyle şeyleri. entrikaya karşı inanılmaz bir zaafı var insanların. hürrem dizisi falan da o yüzden tutuyor. kavak yelleri keza. baksan hepsi ayrı ayrı 'oha'lık olay ama herkes yaşıyor bu şeyleri. benim midem kaldırmıyor. hepsini toplayıp üstlerine sıçasım geliyor, yapamıyorum.


  • icim urperiyor  (09.12.15 14:25:05) 
Buradaki gönül işi sorularındaki hikayelerin hepsine inanırsan normal.


  • arnold schwarzeneger  (09.12.15 14:37:05) 
salak salak konusurdun. demişsin ya, senin olayın buydu belki de.


  • dahayeniymis  (09.12.15 14:38:43) 
aynı anda 2 kadınla seks yapan erkekleri kınıyorum.


  • kaledekiyalnizlik  (09.12.15 14:43:51) 
eğer bahsettiğin şey arkadaşlar arasında yapılan "sevgili kombinasyonu"ysa çüş de diyorum oha da.

bir arkadaşım vardı ayrıldı kızdan. kız gidip eski sevgilisinin arkadaşıyla takıldı. ondan da ayrıldı 2. sevgilinin arkadaşıyla oldu. tabi erkekler bu süre içinde hala arkadaştı. demi moore, eştın kaçır (bu piçin adını yazamıcam şimdi) ve bruce wills in yattaki pozu misali işte.

çarpık ilşkiler... gerçi ben bunları kedi köpek çiftleşmelerine benzetiyorum.
  • kupigometa  (09.12.15 14:52:35) 
genelde üniversite ortamında koca bulma meraklısı kızlarda görülür bu.

bir tane pelin vardı bizde, 1. sınıfta zengin olan herkese yazıyordu, sonra yüz bulamayınca gitti en yakın arkadaşının eski sevgilisine yazdı, o da olmayınca yine bir arkadaşının eski sevgilisine yazdı derken sonunda birine kapak atıp evlendi. hemen de çocuk yaptı. sonra ne oldu bilmiyorum, umarım rahatlamıştır.
  • tommenin kedisi  (09.12.15 21:07:56) 
Oyle entrikali ilsikiler mi var? Bilmiyorum ki, o muhabbetlere pek girmedigim icin bilgim yok benim. Yani o yuzden "oha" demisligim de yok.


  • stavro  (09.12.15 21:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.