[]

Bu Kız Benimle Olabilir Mi?

1 ay once bir kız ile tanıştım. Kız şehir dışında oturuyor ve aramızda 3 saatlik bir yol mesafesi var. İlk başlarda aramızdaki diyalog süperdi kız benim ile saatlerce konuşup çok iyi şekilde anlaşıyordu. Sonrasında 10 gün evvel bulunduğu şehire gittim. Oturduk konuştuk sohbet ettik her şey çok güzeldi. Tam ayrılacakken ona benim hakkımdaki düşüncelerini sordum hemen karar veremem şuanda yorumsuzum dedi eyvallah dedim. Akşamında eve gider gitmez yine bana yazmaya başladı 3-4 saat whatsapta konuştuk. Korkularım var, eski ilişkimden dolayı çok yıprandım dedi. Önümde KPSS var dedi ve temmuz ayına kadar KPSS dışında bir şey düşünmek istemiyorum dedi. Ertesi gün yine görüşelim dedim hasta olmasına rağmen kabul etti. Ertesi gün yine konuştuk bu konuyu bu kez yüzyüze. Senin ile ilgili bir durum değil diyip yine aynı şekilde KPSS'yi bahane etti. Akşam yolculuk esnası boyunca sürekli benim ile mesajlaştı ve beni ilgisiz şehrime göndermedi.

Ondan sonraki hafta boyu yine konuştuk yine bir şeyleri ona söyledim ama sonuç negatif.

Son 4-5 günlük süreçte ben mesaj atmadan mesaj atmamaya başladı ilgisi yüzde 80 oranında bana karşı azaldı. Geçmiş ilişkisinden dolayı çok yara aldığından benim onun kafasını karıştırmamdan, kendisine alışmamdan çekinip gittikçe uzaklaşıyor.

Her şeye ragmen tam kafamın aldığı konusurken hıc sıkılmadıgım bıraz da ondan etkilendiğimden dolayı kopamıyorum da. Temmuz ayına kadar sadece KPSS diyor peki bu süreçte ben ne yapacağım?

 
kafası karışık ve kararsız kızdan uzak dur! zamanına yazık etme. bide hoşlanmışsın anlaşılan. ne kadar ilgi gösterse de istediğin gibi olmayacak büyük ihtimal. etkisinden çıkmaya bak.


  • baymayself  (09.12.15 14:09:32) 
selamlar. hocam olaya kpss yönünden yaklaşıyorum. ben de kpss'ye hazırlanıyorum. kpss bahane edilebilecek bir şey değil. çünkü insanlarda gelecek kaygısı var. onda da var muhakkak.

ben şu kpss sürecinde bi kıza aşık olsam, olumlu geribildirim de alsam, büyük konuşmayayım ama kendimi geri çekerdim. nasıl olsa kız bulunur ama a grubu bir kariyer memurluğu çalışmadan nah bulunur.

ben nasıl kız nasıl olsa bulunur diyorsam, o da buna benzer düşünüyordur. beklemeni tavsiye ederim. çünkü bu olay hoşlanıp hoşlanmama durumu değil.
  • dead and broken  (09.12.15 14:11:39) 
akışına bırak kpss için onu desteklediğini söyle ne bağlan nede kop konusmaya devam edin

kpss den de öte uzak ilişkiler zordur her zaman
  • horizon  (09.12.15 14:21:03) 
sen de kpssye hazırlan. o kız memur olursa memura varır.


  • kargn  (09.12.15 14:24:13) 
3 saatlik menzil içinde başka kadın yok sanırım. Kız hem dengesiz, hem uzak. Başka sulara doğru yelken aç.


  • arnold schwarzeneger  (09.12.15 14:39:06) 
kpss zor iş hacı. muhtemelen kazanamayacak. ee kpss = devlette iş, rahat maaş. yoksa özel sektöre ruhunu satması gerekecek. ha zengin ve işi iyi bi koca adayı olsan kpss olmasa da kendini güvende hisseder, sende de belli ki o ışığı görememiş: www.youtube.com


  • kaledekiyalnizlik  (09.12.15 15:01:46) 
mesele kpss değil; seni istemiyor ancak muhabbet hoşuna gittiği için yan cebinde tutuyor.

e arada soru bankalarından başını kaldırdığında hayatındaki bir renksin neticede.
  • piremses  (11.12.15 10:23:07) 
kpss 22 mayısa alındı, madem o kadar ilgili sınavıyla 2 ay oluyor sınavın tarihi değişeli, bilmiyor mu? ayak yapıyor ya.


  • yahveyire  (11.12.15 10:47:59) 
back-up yapmış.


  • himmet dayi  (15.12.15 16:09:54) 
kızların parmağında oynayan erkeklerden biri olmuşsun geçmiş olsun. mesajlaşırken kpss yokmuymuş.


  • her gece aç  (15.12.15 16:36:01) 
demek kız görünce beğenmedi. ya da muhabbetin sarmadı. birden pat diye ses kesmeyi de beceremedi. yokuşa sürüyor işi. olmaz o iş.


  • zamanin otesinden gelen buz gibi suser  (15.12.15 16:38:45) 
olamaz olamaz kesinlikle olamaz


  • der meister  (15.12.15 16:48:44) 
hikaye tanidik geldi. ortada yalan var, kafa karisikligi var kizda ve seni de onun icine cekmeye calisiyor.


  • evimin paspasi  (15.12.15 16:49:44) 
sen yine de kpssye hazırlan bence, geleceğini düşün.


  • kargn  (24.12.15 16:44:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.