[]

ankara - bir kaç yer yön sorusu

Selamlar, hafta sonu uzun zamandır gitmediğim Ankara'ya gideceğim. Gar'dan maltepe'de içkale otel'e gitmem lazım. taksi ile gideceğim, garın diğer tarafından mı çıksam daha iyi olur (tabii bilmiyorum açıksa)? Taksi bulabilir miyim o tarafta? Eşyam çok.

Otel civarında yemek yiyebileceğim bildiğiniz temiz düzgün yerler var mı?
Bir de haritadan bakıyorum, anıtkabir yürüyüş mesafesinde gibi görünüyor, akşamları ziyaret edilebiliyor mu? Oluyorsa kaça kadar ?

İyi günler herkese.

 
Birkaç ay önce inşaat çalışması sebebiyle tren garının arka tarafı kapalıydı, durum değişmiş midir emin değilim. Güncel bilgiyi bekleyebilirsiniz, fakat ön taraftan bineceğiniz taksiyle de çok uçuk farklar olmadan gidebilirsiniz maltepe'ye.

anıtkabir sanırım 5-5.30 civarı kapanıyor. akşamları özel günler haricinde açık tutmuyorlar.
  • bi mekan  (09.12.15 13:07:54) 
garın arkasındaki tünel kapalı. önünden çıkıp dolaşarak 15 dakikada yürüyebilirsiniz.

dögol caddesi üzerinde fena olmayan yerler var; korykos tantuni salaş ama lezziz bir seçenek.

anıtkabir yürüyüş mesafesi. 5'ten sorna çok rüzgarlı oluyor. ayaz sebebiyle 5'ten sonra önermem.

edit: 5'ten sonra kapalıymış zaten
www.google.com.tr
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (09.12.15 13:16:24 ~ 13:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.