[]

Atina'da Çalışmak

Selamlar Kattegatlılar!

815 Euro net maaş ile Atina'da bir çağrı merkezi işi var. Şu anda yapmakta olduğum işten daha ilgi çekici olduğu kesin. Maaşta aldığımdan daha yüksek.

Diğer benefitler bunlar ;

Visa Provided
Public medical insurance,
Discounted food in company,
Free Greek language course,
Corporate training,

Sorularım ise ; sizce değer mi? Bu para orada yeter mi?

Saygılar!

 
  • inawen  (09.12.15 11:35:58) 
Yurtdışında çalışmayı düşünürken 1 euro eşittir 1 tl olarak düşünmrk lazım.

kısaca 950 tl gibi asgari ücretten çalışıyormuş gibi olacak. yetmez hiç bir şekilde
  • KaraSakall  (09.12.15 11:45:45) 
Atina icin yeter bence. Ama almanya vb icin yetmez.


  • kuehles blondes  (09.12.15 11:46:58) 
ekonomik kriz var tamam da 850eur yine de AB üyesi bir ülke için çok düşük değil mi ya? bizim çöplüğümüzden her şekilde daha güvenlidir diye tahmin ediyorum ama bence maaş çok düşük. oldu da yarın çıktın diyelim, buraya dönüp tekrar iş bulabilir misin veya o işteyken yükselme şansın var mı herhangi bir şekilde?

bi' de çağrı merkezi işi için koskoca yunanistan'da adam bulamamışlar da türkiye'den mi arıyorlar? nasıl buluyosunuz olm böyle işleri ya bana da bulsanıza.
  • der meister  (09.12.15 11:49:52) 
Gönderilen detaylı mailde hemen hemen herşeyin ortalama fiyatı yer alıyor ve yetecek gibi gözüküyor. Yetecekten kastettiğimde ucu ucuna yetecek kadar bu arada. Ama burada o kadar bile kazanmıyorum.


  • Nocturne  (09.12.15 12:33:14) 
Git gör gel diyeyim sana 815 euro neyine yetecek?

Ulaşım + barınma + giyinme + beslenme
(90€) + (300€) + (20€) + 750€)

Al sana asgari hayat tutarı.

Ne yaptı? Türkiye'deki asgari ücrete denk bile değil.
  • cenkertem.afc  (09.12.15 13:23:45) 
arkadaşım gitti bu işe, geçen konuştum gayet mutluydu.. 250 euroya
ev tutmuş. yeni mezun olduğu için burdaki bi işinden falan vazgeçmedi.
call center işi kolay olmasa gerek, ama herkes alışmış makine gibi çalışıor dedi..
anladığım kadarıyla atinanın biraz dışında bi yer, o yüzden kiralar daha makul..
  • omonia  (09.12.15 13:28:48) 
Para az falan ama en azından insanca çalışma şartları vardır, ayrıca saatlik bazda düşünürsen Türkiye'den daha iyi bile olabilir, haftalık 40 saatten fazla olduğunu düşünmüyorum, Türkiye'de asgari ücret alan biri 45-72 saat arası kesin çalışıyor, en basitinden avm'lerde günde 12 saatten 6 gün çalışmak hem insani hem de kanuni değil ama işte sosyal devlet anlayışı olmadığı için ülke durumu bu, bence git, sonrasında başka bir Avrupa şehrinde başka bir maaşla iş bulman daha kolay olur.


  • gezegen olan pluton  (09.12.15 13:44:11) 
Aynı işi düşünürken, şunu görünce vazgeçtim:
komsudaneoluyor.net

Yorumlar kısmını oku. En önemlisi çalışma izni yok diyorlar. İş de kendini geliştirmeye açık bir iş değil zaten. Macera veya yurtdışı deneyimi için gidilebilir, onun için de daha iyi alternatifler bulursun.
  • reptillia  (09.12.15 13:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.