[]

Strateji Oyunları (Eycof, Europa Universalis vb)

Steamden bir strateji oyunu alayım diyorum ama hangisini alsam karar vermedim.

Siz hangi oyunları önerirsiniz ?.
Bir de bu oyunların bir kaç farklı sürümü var heralde. Farklarını nasıl ayırt ediyorsunuz ?. (bu pakette şu var, bunda şu özellik yok tarzında)

 
2 site rts ancak eu biraz turn base gibi oluyor durdurup devam ettirebiliyorsun çünkü. 2si de her ne kadar strateji oyunu gibi gözüksede aslında baya farklı türdeler. Eu çok detaylıdır tam olarak kavraman biraz zamanını alır ama alışınca muhteşem keyif alırsın. Çok detaylı bir ülke yönetimi mevcut. Anlatmaya kelimeler yetmez. Age of kaynak topla bina yap tarzında klasik kült rts'lerden biri. hangi tarzı seviyorsabn onu al derim. eu ile ilgili sorun olursa sorabilirsin.


  • greenshadow  (09.12.15 00:28:50) 
Aoe gerçek zamanlı strateji, eu sıra temelli strateji. Farklı türler. Aoe'deki olay temelde zamana karşı yarışmak. Genellikle en hızlı, en robot gibi oynayan kazanıyor. Ama bu özünde sıkıcı bir şey olduğundan dolayı farklı özellikleri olan değişik ırklarla ve ünitelerle bu tekdüzelik biraz daha az görünür hale getirilmiş. Aoe bunu en iyi yapanlardan olduğundan hala çok popüler.


  • i ve been mistreated  (09.12.15 00:52:17) 
Aoe hd alacaksan devamlı indirime girer. 3 5 liraya alırsın. İki de paketi var. The forgotten tırt bir paket ben sevmedim. African kingdoms ise biraz daha tat kattı oyuna.


  • i ve been mistreated  (09.12.15 00:54:23) 
Son olarak, nasıl alıyorum:

Steam'deki yorumlarda olumlu puana bakıyorum.

Wishliste ekliyorum. Zaten her mevsim bir büyük indirim oluyor. İndirim vakti mail geliyor. Ucuz ve acilse hemen alıyorum.

Çok paket varsa temelini öğreneyim diye önce ilk oyunu alıp oynuyorum. Hepsi paket halinde indirimde ucuza geliyorsa toptan alıyorum.
  • i ve been mistreated  (09.12.15 00:57:50) 
c&c serisi iyidir, tiberium wars çok güzeldi mesela

yuri's revenge da efsanedir. ama eski kaldı o artık
  • nucleon  (09.12.15 02:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.