[]

sizce şu saat nasıl?

modasaat.com

bayanlar baylar, fikriniz nedir? ilk kez saat alacağım. hem şık, hem de kocaman değil. epey hoşuma gitti. bu paraya değer mi? benzeri tavsiyeleriniz var mı?

bir de "bütün internete" baktım sadece bu sitede stokta gözüküyor. sözlükte hakkında pek bir şey söylenmemiş. daha önce buradan alışveriş yapan var mı?

 
saat çok temiz. o siteden ise alışveriş yapmadım, o konuda bir şey diyemeyeceğim. ama saat bayağı temiz.


  • fuel oil  (08.12.15 20:34:12) 
Bence dandik duruyor. 2011 yılında bunu almıştım ben hala kullanıyorum.

(git: www.hepsiburada.com)
  • gozu acik sevisen yahudi  (08.12.15 20:35:36) 
@gözü açık sevişen yahudi;

ben senin kullandığın modeli kullanamam mesela. fazla iri ve kaba gibi geliyor bana. o sebeple @flame of feanor'un gösterdiğini çok daha güzel buldum.
  • fuel oil  (08.12.15 20:37:07) 
@fuel oil

doğrudur işte zevk meselesi benim ki sana kaba geldiği için senin ki de bana basit ve o paraya değmezmiş gibi geliyor. Hangisi hoşuna giderse onu al. :)
  • gozu acik sevisen yahudi  (08.12.15 20:39:36) 
bu türden deri kordonlarda renk değişimi, yıpranma olduğu için (belki de ben kalitesiz olanlarına denk geldim) pek sevemedim ama saat güzel, sade.


  • 1adam  (08.12.15 20:40:51) 
siteyi bilmiyorum ama saat güzelmiş.


  • şubatsonrası  (08.12.15 20:54:55) 
Guzel bir saat ama vereceginiz fiyata gore biraz basit durdugunu soylemeliyim


  • ismoreto  (08.12.15 21:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.