[]

kedimizin hastalığı

merhabalar daha önce de bu konuyla ilgili bir duyuru açmıştım. sokaktan bir tane kedi kurtardık, kurtardığımız yerdeki kedilere bakan abla kedinin grip olduğunu ama 1 hafta içinde 4 tane iğne vurulduğunu yakında iyileşeceğini söyledi. biz de tamam dedik getirdik eve.

yaklaşık 10 gündür falan bizimle bu süreçte biz bir kere daha veterinere götürdük karne falan çıkarmak için, daha tam olarak büyümediğini karmalarına başlayamacağımızı söylediler biz de eve geri getirdik o ara kedimiz halen iyileşmediği için muayene edildi, ateşi normal çıktı. bu genel muayene için bizi güzelce soydu veteriner abimiz yakında iyileşir dedi ve gönderdi.


10 günün sonunda halen kedimizin burnu akıyor, hapşırıyor ve gözleri kırmızı-akıntılı. ayın daha 15'i gelmediği için tekrardan veterinere götüremiyoruz zaten öğrenciyiz. acı çektiğini düşünmeye başladık ve bu bizi çok yıpratıyor sizce ne yapabiliriz?

 
Kediye imuneks veya ig-kitten verin. ig-kitten için vete gitmeniz gerekir. O yüzden eczaneden imuneks şurup daha mantıklı.


  • Lim5  (08.12.15 19:39:09) 
Bir de ilçenizdeki hayvan rehabilitasyon merkezine, kediciği sokakta baktığınızı söyleyerek götürseniz? Malum, sadece sokaktaki hayvanlara ücretsiz.


  • cevirmenin notu  (08.12.15 20:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.