[]

Tütün severlere tüccarlara soru

Selam tütün eksperleri. Old holborn içicisiyim. Arkadaş kadıköyde filtreler kağıtlar pahalılandı iyice. Bu filtreleri ( tercihen ocb ) kağıtları parekende olarak ucuza veya toptan ucuza alabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? Varsa ne güzel olur he..




 
nişantaşı'nda mcdonald's'ın karşıısındaki handa bir tütüncü var orası baya ucuz.


  • klassno  (08.12.15 18:42:05) 
Filtreleri, kağıtları 1-2 liraya alabilirsiniz açık tütün satan yerlerden ama şöyle bi' sorun var ki ocb dışındaki o ucuz filtreler çok yumuşak olduğundan dil/dudak yakıyor ve uzun vade kullanıma uygun değil. Çarşaflarda da çok sahte oluyor, mutlaka kontrol ederek alın.


  • o my god they killed kenny  (08.12.15 18:51:26) 
@klassno paket filtreler falanda mı ucuz?

@o my god 1-2 liraya alınan filtreler zaten tütünün tadını da bozuyor leş bir şey. Çarşaflarda sahteliği nasıl anlıyoruz?
  • odinin sakali  (08.12.15 19:15:31) 
ocb extra slim tek olunca 5-6 lira iken, tahtakale'de tütüncülerde 20'li paket 50 lira. arap kağıdının iyisi de paket olarak 20-25 arası. arada kötüsünü aynı fiyata vermeye kalkanlar olur, paketten bir tane alıp kontrol etmek lazım.


  • tedirginlik hucresi  (08.12.15 19:42:50) 
arap kağıdının iyisi daha ince, tek tek ele geliyor. üzerindeki amblem lacivert. kötüsü daha kalın, hamur gibi, yeşile çalan mavi amblem, kağıtlar ciltlenmiş gibi, koparıp almak gerekiyor.


  • tedirginlik hucresi  (08.12.15 19:45:18) 
Arap çarşafı için, tedirginlik hücresi'nin dediği gibi: üstteki amblem koyu lacivert ve pakedin dışı turuncuya yakın olmalı.
Ocb gibi diğer çarşaflar için de, bir tane çekip yapışıp yapışmadığını kontrol etmeden almayın; zula yapmak için bi' ton alıp eve gelince hiçbirinin yapışmadığını görünce şok geçirdiğim oldu, yapışkan kısmını yalnızca görüntüden ibaret yapmış allahsızlar.

  • o my god they killed kenny  (08.12.15 20:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.