[]

kıl dönmesi ameliyat olmadan geçmez mi

2012 senesi sömestrde ankaranın en iyi cerrahı denilen tipe ameliyat oldum benim tahminime göre 2013 yazından beri kesin var belki daha da önce kendi çapımda pansuman yapıp mikrop kapmamasını sağlamaya çalışıyordum işte bu yaz başı annemin bu yara kapanmıyor belki doktor dikiş atar diye yönlendirmesiyle başka bir cerraha gösterdik tekrarlamış ameliyat dedi. ben de hem ağrı olmadığı hem de annem yara küçük dediği için alternatif yöntemlere yöneldim ama onlar da üçkağıtçı çıktı hastayı alternatif yöntem diye çekip yine ameliyat ol sen en iyisi diyolar. dediğim gibi ağrım yok annem de iğne başı büyüklüğünde yara diyor hatta kapandığını söylemişti bugün yine akıntı olmuş ama az sanıyorum. napacağımı bilmiyorum doktorlara da sinir oluyorum. uzun süre oturan biriyim kabul ama insan adam gibi ameliyat eder sürekli tekrarlıycaksa ben de kurbanlık koyun değilim heralde. garanti veremiyor hiçbiri ilkinde de ağrı yoktu ama yara büyük diyolardı şimdi ameliyat olmam saçma mı olur.




 
antibiyotikli kremler var onları sürüyorum da doktorlar adam gibi bişey önermiyolar ki illa ameliyat edecekler.


  • her gece aç  (08.12.15 16:51:14) 
fistül gelişmiş olabilir. o zaman tek çözüm ameliyat.


  • shotgunwoman  (08.12.15 16:52:38) 
@shot bişey gelişmiş kesin de ağrı yapmıyor adam gibi temizleyemedi mi naptı doktor ekşide yazarken sormuştum şom ağızlının biri kanser olursun demişti ben de de sixtir lo demiştim.

@thedoors araştırdım da kein bir çözümü yok anladığım kadarıyla bu durumda da ameliyat olmak enayilik sanki sonra 1 sene geçemeden tekrarlarsa hele.
  • her gece aç  (08.12.15 16:57:52) 
tamamen mantık yürütüyorum şimdi kıl dönmesinde kıl içeri doğru gitmiyo mu. sende de yine olmuş. kremle yarayı kapatsan bile kıl yine büyümeyecek mi. ben olsam illa geçsin istiyorsam batikon sürerim aklıma geldikçe. yaralarda baya faydası oluyor.


  • ergenpezeveng  (08.12.15 17:26:20) 
Tekrar ameliyat olmak neden enayilik olsun onu anlayamadım ben? Hiçbir doktor bunun tekrarlamayacağının garantisini veremez ki zaten. O tamamen sizin bünyeniz, genetik faktörler vs. ile ilgili. O yüzden birilerini suçlamak yerine şu anki sorununuza çözüm bulmaya çalışın bence.


  • mavifil  (08.12.15 17:29:15) 
ne dememi bekliyorsun anlamadım ? pilonidal sinüs komplikasyonudur fistül. gelişmişse ameliyat tek çözüm işte? cevabın nesini beğenmedin de tik vermedin?


  • shotgunwoman  (08.12.15 17:53:52) 
Benim kuyruk sokumumda şişlik ve kanama vardı. Sanırım kıl dönmesiydi. Hasekiye gittim. Şakirt bir doktor bir hap verdi. Kullandım ve geçti gitti. Bu dediğim 3 sene önceydi.


  • nothing in my way  (08.12.15 21:05:29) 
geçmez.

geçmemişti benim.
  • mermize  (08.12.15 21:14:36 ~ 21:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.