[]

evdeki aletlerle yapmalik, 30 dakikalik, guclendirmeye yonelik egzersiz vid

eosu onerir misiniz? video olsun ki bilgisayarla karsilikli yapalim sikilmadan. bir de oyle pofuduk kaslar istemiyorum. kollarim bacaklarim guclensin, dayanikliligim artsin.

evdekiler:

*pilates topu, minik plates topu, halkasi, lastigi, mati, rezistans bandi
*yoga kubu (dikdortgen prizmasi aslinda)
*ip atlama ipi
*twister
*4kg dumbil (agir geliyo bu :( daha hafifiyle takas olur elinde fazla olan varsa)
*parmak guclendirme zimbirtisi
*spin ball

 
onların hepsini siktir et

1980'lerden kalma www.youtube.com bunun serisi var, bunları bul izle. gayet yeterli
  • dieselsingle2  (08.12.15 15:36:13) 
  • dedim dedim de kime dedim  (08.12.15 15:36:26) 
Spor öncesi ısınmayı ihmal etme, sakatlığı önler. Alete ihtiyacın yok, vücut ağırlığı ile çalışabilirsiniz. Cardio ağırlıklı antrenman dayanıklılık arttırır. Jumping squat, berpee gibi hareketler deneyin. Videoyu kendinize göre seçin.


  • hasmetizm 2046  (08.12.15 16:06:46) 
videoyu biraz akicilik oldugu icin istiyorum. yani belli basli hareketleri biliyorum ama o sekilde kendi basima disiplin saglayamam. video olsa, ona uyduracagim kendimi.


  • jimicik  (08.12.15 16:15:29) 
mekik çekme, akı bokunu kurtarmayan bir hareket. plank gayet yeterli.
videolar popi olmaya çalışan denyolarla dolu. biri olmasa biri, bir gün başına iş açar. bir hareketi doğru yapmazsın, olmadık bir bağlantıyı kopartırsın. sonra bi de senle uğraşmayalım.
www.exrx.net
ingilizce sorun değilse, başlangıç yeri burası.
  • kargn  (08.12.15 16:18:57) 
freeletics'i öneriyorum.


  • hononu  (08.12.15 16:25:06) 
p90x der susarım.


  • goodz  (08.12.15 16:45:09) 
p90x olduka uzun (1 saat+) ve zor, p90x3 tam sana göre. hastalığım geçtiğinde devam edeceğim. ek olarak barfiks demiri de lazım. nette 35-40tl'ye satılıyor.


  • kimlanbu  (08.12.15 16:56:07) 
YouTube->"BodyRock.tv"


  • arnold schwarzeneger  (09.12.15 08:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.