[]

lanet windows 8

yeni laptop aldim, sifir sistem olmasina ragmen sanki icinde virusler cirit atiyormuscasina yavas, kasiyor. arada neden oldugunu bilmedigim bir sebepten touchpad'in scroll lock fonksiyonu calismiyor, gizli sistem dosyalarini daha once 2 kez gizledigim halde kendi kendilerine yine gorunur oluyorlar, dosya uzantilarini da yine ayni sekilde 2 kez gorunmez yaptigim halde yine geri geldiler kendi kendilerine. onceden mis gibi windows 7'de hic yoktu boyle sacmaliklar. neden boyle bu windows 8? 10'a yukseltmek pismanliktir diyorlar da 8'den de verim aldigim yok.




 
10'a yükseltmek 7'den yükseltiyorsan pişmanlık olabilir sadece alışana kadar ama 8'den yükseltmek pişmanlık değildir. 8 eziyet... o iğrenç yazılım(işletim sistemi bile diyemiyorum) kullanılmaz.


  • ucan spagetticanavari  (08.12.15 13:04:32) 
Daha fazla sinir harbi yaşamadan 10'a yükselt.


  • teknikekip  (08.12.15 13:04:36) 
yeni aldıysanız: üreticinin içine doldurduğu bir sürü ıvır zıvır program(cıklar)ı oluyor. güç yönetiminden tutun da, oyun servislerine kadar.. onlar da arka planda pislik yapıyor olabilir. program files ve startup kısmına bir bakın.


  • givemesomesubstance  (08.12.15 13:50:15) 
o tarz butun ivir zivirlari kaldirdim zaten ama yine de her guncellemede geri gelenler var. geldikce kaldiriyorum da boyle nereye kadar. param olsaydi da mac alsaydim keske.


  • letheavendangered  (08.12.15 13:53:17) 
@letheavendangered - güncellemede gelen program olmaz ki. revo vs kullan kaldirirken. tam kaldirilmadiysa normal. bir de strg+shit+esc yapip bir baksana cpu ram harcayan ne var sistem bostayken?


  • aynadakiyabanci  (08.12.15 14:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.