[]

Bireysel emeklilik sisteminde hangi bankaya girildiği önemli mi?

Hepsinin koşulları farklı farklı mı, varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim lütfen? Garanti, İng iyi midir mesela?




 
Bankaların değişik yatırım fonları oluyor onlardan birini seçmen gerekiyor. Ama bankadan bankaya çok değişeceğini sanmıyorum.
Ancak şöyle bişey daha var ki 30 yıl sonrası için para yatırdığından mümkünse köklü bir bankayla çalış ki (garanti iş ak vs) işin de garanti olsun :)

para devlet güvencesinde deniliyor.Türkiyedeki bütün bankalardaki paran devlet güvencesinde zaten. Ama yine de neyin nolcağı belli olmaz.
  • nuevo  (08.12.15 10:18:51) 
evet önemli. fon işletim giderlerine bak en azından. bazıları çok kazık.


  • ergenpezeveng  (08.12.15 12:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.