[]

Yürürken içmelik Türk kahvesi

Starbucks'ın yolda içmelik kahveleri gibi Türk kahvesini minik bardaklarda yolda yürürken içmelik yapan bir yer var mı? Yoksa, girişimci olsak ya.




 
Turk kahvesinin mantigina aykiri degil mi ya, onu alip yururken icmek. Onun esprisi farkli diye dusunuyorum ben. Kaldi ki ufacik bisey, 3. Adimi atana kadar biter zaten o, ya da sogur. Buyuk boylari tuketelim desek, o da carpar adami. Bence tabi. Kisaca bana cok sicak gelmedi bu fikir


  • balpolen  (08.12.15 08:50:54) 
Hazır, filtre, vb. kahve aromasını, tadını ve kokusunu sevmiyorum, tek Türk kahvesi içiyorum. İki iş arası koştururken bir kahvem olsun istiyorum, uykum açılsın diye. Şöyle misminnacık bardaklarla yanımda olsa diye çok kere sayıkladım bu ara. Kırk yıl hatırlık ya da yanına lokumluk, muhabbetlik değil, espresso gibi yolda üç adımda hüpleteceğim Türk kahvesi arıyorum. Aynı binanın içindeysem su bardağına yaptığım bile oldu bir kere ama o bardaklar oraya buraya taşınmıyor.


  • aychovsky  (08.12.15 08:56:28 ~ 08:59:40) 
yürürken içemezsin.ama şöyle olur, içinden telvesini çıkarıcam dersen... o zaman da türk kahvesinin esprisi kalmaz, yürürken telve içerisine dağılır içilmez. olmaz o iş.


  • kozm  (08.12.15 09:01:09) 
var öyle mekanlar. karton espresso bardaklarına hazırlıyorlar. ama genelde avm'lerde oluyor.


  • avamys  (08.12.15 09:01:19) 
Ben de dgk'nın içtiği bardakla içiyorum hep işte. Bir kere su bardağına yapmışlığım da var ama o gükü bir hayvanlıktı o. Arçelik makinede çabucacık ve köpüklü dee oluyor. Tam olarak öyle bir şeyler olsa diye içimden geçiriyordum. O bardakta da olur, illa küçüğüne gerek yok. İki kahveye hükmeden tek kahve büyüklüğünde de içerim. Felsefe, gelenek, keyif gibi şeylerden çok yolda kahve içip açılmak istiyorum.


  • aychovsky  (08.12.15 09:12:47) 
bence pek harika bi fikir değil
:/

  • fatihkkk  (08.12.15 09:13:13) 
Tamam, giişime gerke kalmadı. Yapan yer varmış :)


  • aychovsky  (08.12.15 09:19:11) 
Ben de reklam yapayım bari, bunu içiyorum :)

i.hizliresim.com
  • arockm  (08.12.15 10:01:35) 
Burda fikrini okudum hemen koşup giriştim, iş fena tuttu herkesin elinde Türk kahvesi sokakta dolaşıyor şimdi. Resmen zengin oldum ya rüya gibi teşekkürler aychovosky :D


  • ssiradanbirigibi  (08.12.15 10:26:15) 
@arockm Tam aradığım bu, nerede burası, yakın mı acaba?

@siradanbirigibi Akılla girişimci ruh birleşince ne güzel oldu, bak ama aklım yarım olduğundan patent almayı unutmuşum.. Bir daha fikir gelirse sana söylemeyim bari.
  • aychovsky  (08.12.15 11:42:42 ~ 11:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.