[]

Kombi arızası

Merhaba arkadaşlar. Bende Westen marka adı sanı duyulmamış bir kombi var. Sanırım Baymak servisleri ilgileniyor. Ev sahibinin yönlendirdiği usta ufak bir parça değiştirip 15 dk içinde 120 lirayı iç edip gitti ama kombide aynı arıza hala devam ediyor.
Ustayı arayıp hatrını ciddi şekilde soracağım ama burada da bilgili arkadaşlardan fikir almak istiyorum.

Görselde daire içine aldığım ışık turuncu olarak yanıyor ve bir daha kombi devreye girmiyor. Tekrar tekrar açıp kapatıyorum 3-4 denemeden sonra devreye giriyor ama bir süre çalışıp yine aynı arızayı veriyor ve devreye girmiyor.
Bu arızanın sebebi hakkında fikri olan var mıdır acaba?

edit: değiştirdiği parçayı buldum. ntc diye geçiyor.

 
basınç göstergesine bakın. alt tarafta olmalı. 1in altında 2nin üstünde olmayacak


  • teknikekip  (08.12.15 08:37:08) 
basınç göstergesini kontrol ettim hatta petekleri temizlemek adına suyu bir iki kere tamamen boşaltıp doldurdum.


  • lazpalle  (08.12.15 08:43:40) 
Baca arızası gibi duruyor. Baca mı tıkalı acaba? Kuşlar yuva yapmış olmasın?


  • teknikekip  (08.12.15 08:47:07) 
@duyulmasi gerektigi kadar

abi hermetik baca var.
  • lazpalle  (08.12.15 08:51:46) 
Aynı arızalar vardı bende ateşleme sorunu çıktı , 2_3 kez gelip gitti servis ateşleme parçası değişince düzeldi


  • Bostan  (08.12.15 09:05:26) 
o genel bir arıza ışığı. baca çekmeyince de o yanıyor, ateşleme bozulunca da yanıyor, basınç düşünce de yanıyor, gaz kesilince de yanıyor. yanıyorsa arıza var. ne arızası olduğunu bilemiyorsunuz. bizim eski kombi de böyleydi.

baca sorunu olabilir. hermetikten hava alamıyor olabilir, atık gazı çıkaramıyor olabilir. baca borusunu bir kontrol edin. iki bölmelidir. iç tarafındaki kısım doğru geçirilmemiş/çıkmış olabilir. bu yüzden kombi hava alamıyor olabilir.
  • kibritsuyu  (08.12.15 09:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.