[]

Kadikoy'de nerelere oturuyorsunuz?

Selamlar,

Kadikoy mekanlarla doldu tasti, her gun bir yerler aciliyor takip edemiyorum. Siz hangilerine gidiyorsunuz yemek yemek icin, kahve icmek icin?

Gecen gun kav mi kev mi ne oyle bir yere gittim, eskiden oyle bir yer yoktu. Yemek de vardi kahve de, fena degildi sanki.

Not: Genelde moda taraflarinda oluyorum, oralardaki yerlerden soylerseniz cok super olur :)

 
Yeldeğirmeni iyidir.
Duatepe Sokak daha da iyidir.
O sokakta KapCup ve Sancho Panza var. İkisi de farklı kafalar ve birbirinden güzel.
  • godless frog  (07.12.15 21:59:33) 
Yemek: Pidesun
Kahve muhabbet: Cherrybeans, İstisna Tatlar, Starbucks falan da iyi konum itibariyle
Manzara: Moda Çay Bahçesi
  • bazilika  (07.12.15 22:18:56) 
Moda tarafı meselesini sonradan yazmışsın sanırım.

Moda'da doğru düzgün yer yok :)
Ya Nero'ya gidip zaman öldüreceksin ya da sürümden kazanma kafası mekanları gezeceksin. Az ileriye, Bahariye'ye doğru gidersen Çay Bahçesi var, Karadeniz kafası, çayı ve Laz Böreği güzeldir. Yukarısında Rumeli Çikolatacısı var, adından da anlamışsındır, sıcak/souğuk çikolatası güzeldir.

O da olmadı Caferağa Spor Salonu'nua gelmeden hemen Zapata var. Kahvesi ve olduğu zaman KapKekleri pörfekt. Kahvaltı vs kafasına da iyidir Zapata.

Moda'da Cherry Bean var yol üstünde, Galata'daki şubesi/yeri benim günlük uğradığım, sevdiğim bir yer, işletmecisi aynı ama çalışanları farklı olduğu için kesin bir şey söyleyemesem de kafa aynı kafa, onların da kahveleri iyi.
  • godless frog  (07.12.15 22:20:49) 
kahve bahane (bahane kültür oldu şimdi) (çay kahve/bira), lâl (yemek/şarap/Bira), rocknrolla bira votka, victor levi şarap, dorock XL bira/votka,
4, (Kahve) bir tane daha kahveci vardı modaya giderken unuttum adını

  • selam  (07.12.15 22:31:04 ~ 22:31:47) 
Kev'deki garson kız buraları okuyosan sana aşık oldum haberin olsun.


  • eli  (07.12.15 22:34:08) 
lal, revolte, dorock xl alkol temelli kısımlarda.
yemek ve alkol için isis
Cafe Nero, moda'da kahve içmek için.

@godless frog yeldeğirmeni - duatepe sokağı görünce bir gülme geldi. insanların oraya gitmesine alışamadım hala. eski halini bir görseydiniz :D
  • nawar  (07.12.15 22:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.