[]

hangi online satış sitesi

-gittigidiyor (89.90 tl)

-n11 (74,99 tl)

alacağım ürünün bu sitelerde ki fiyatı bu şekilde ve satıcı puanları yüksek. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

ben her zaman gittigidiyor kullanırım ama hem ürünün fotoğrafı iyi değil hem de arada ki 15 tl nedeniyle n11'i tercih etmek istiyorum ama n11'in kendisi firma olarak vukuatlı bir firma. o yüzden kararsız kaldım.

 
iki siteyi de eşit kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım, ben olsam fiyat farkından dolayı n11'i seçerdim.


  • tolga asp  (07.12.15 14:49:15) 
iki sitede güvenli yer. ben direkt satıcının referans ve puanına göre hareket ederdim.


  • teknikekip  (07.12.15 14:49:48) 
İkisi de aracı site, fark eden bir şey yok. Satıcının yorumları iyiyse ucuz olan yerden al geç. Sorun yaşarsam hangisi ilgilenir diyorsan ikisi de aradan çekilir ölü taklidi yapar. Satıcının insafına kalmış.


  • Abdurrahman  (07.12.15 14:53:03) 
n11'de onay erteleme var. 3 gün sonunda 3gün+24 saat daha vakit isteyebiliyorsunuz güzel bir özellik. bence n11 yani.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.12.15 14:57:35) 
n11'den ps4 aldım ben en son, öncesinde de birçok alışverişim oldu sorun yaşamadım. burda dikkat etmen gereken her iki site için de, satıcının profili.


  • bacardicola  (07.12.15 16:56:21) 
gittigidiyor, hepsiburada, n11 kontrol ediyorum, en uygunu hep n11 oldu bugüne kadar. tost makinası, fırın vs de n11 de sıkıntı yaşamadım, kapıma kadar sapasağlam geldi.

ama misal e sigara için pil alacaktım, bu sefer de pilsitesi diye bir yerden 3te bir fiyatına aldım.

alacağın ürüne göre tercih yapman lazım. kozmetik için n11 kullanmam mesala, gittigidyor da aynı şekilde.
  • kimlanbu  (07.12.15 17:38:09) 
iki siteden de alisveris yaptim ikisi de sorunsuz. ama burada onemlimolan site degil satici. satici guven verdiyse ve ayni urunlerse ucuz olani tercih et.


  • exlibris  (07.12.15 21:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.