[]

Saçım beyazlıyor - boyatayım mı?

Merhabalar, henüz 22 yaşında olmama rağmen saçlarımda hemen fark edilen beyazlar var. Ben de fırsattan istifade saçımı boyatayım mı diye düşünüyorum. İstediğim renk için saçımı açtırmam gerekecek. Kendi rengine dönerken saçım iyice beyazlar mı? Ömür boyu boyatmak istemiyorum. Teşekkürler.




 
bak bir sır vereyim. Sabah akşam 4 ay boyunca sarımsak ye. (en azından küçük bir diş, aç karnına) beyazlar gidiyor böylece. bir kitaptan öğrenmiştim. bende de var ama denemedim. zaten rahatsız da etmiyor o kadar.


  • 1adam  (06.12.15 22:57:50) 
erkeksen hayır kadınsan evet.


  • cekilmis gayfe  (06.12.15 22:58:15) 
26 yaşımdayım, normal şartlarda beyazınız önde ayırdığınız yerde bir tutamdır. ben kimyasal boyalara alerjim olduğundan boyatamıyorum ama boyatabilen bütün arkadaşlarım, saç dökülmesi, naylon gibi olması, beyazların artması, saçların tel tel ayrılması gibi sorunlarla karşılaştı. genelde kadınların dip boyaları çıktığında kullandığı, bölgesel rimel ya da ruj gibi boyalar var. günlük boyuyorsunuz, yıkanınca çıkıyor. ben saçımı ayırdığım noktadaki 4-5 tel beyazla fazlasıyla mutluyum. siz de ille mutlu olun demiyorum ama, yüz makyajı yaptığınız 10 dakikada onu da kapatmak öyle kolay ki.


  • alice practice  (06.12.15 22:58:27) 
senin yaşlarda boyatmaya başladım çok pişmanım.çok artış gösterdi boyadan sonra.seyrelme falan da oldu hafiften.bence yapma.kısa tutabilirsin saçları.


  • high hopes of the sozluk  (06.12.15 23:04:31) 
boya


  • kaledekiyalnizlik  (06.12.15 23:08:07) 
boyama. beyaz sac neden kotu olsun ki ya?


  • bohr atom modeli  (06.12.15 23:12:26) 
sarımsak yutardım bir aralar.çiğnemden yuttuğun için kesinlikle koku yapmıyor. kokusunu ancak tuvalette ya da gaz çıakrınca anlıyorsun.Tavsiye ederim,sayısız faydası var.
saç aslında renkli değildir. saça renk veren maddeler bazı sebeplerle özelliğini kaybeder.beyaz saç konusunda genetik faktörler önemli. ben 26 yaşındayım tek tük beyaz gördüm aynada, toplasan 5 tel falan. hemen araştırdım ve karşıma çıkan ilk şey diyet oldu yani beslenme şeklin. şekeri ve tuzu azalt.dengeli beslenmek çok önemli. sinir stres gerçekten saçı beyazlatıyor. ama işte genetik olarak beyazlayacaksa senin yapabileceklerin çok kısıtlı. sarımsak konusunu lisede biyoloji hocam söylemişti ve işe yarayan bir şey. miden rahatsız olmuyorsa, hassas değilse hiç olmazsa günde bir diş sarımsağı soyup bol suyla yut. ama mümkün olduğunca yerli sarımsak olsun.
yazdıklarımı okudum da cinsiyet belirtmemişim, erkeğim.
  • AWD  (06.12.15 23:41:05 ~ 23:41:57) 
Saç tebeşirleri var. Onlardan kullanabilirsin.


  • powerpufgirl  (06.12.15 23:46:53) 
Sacini boyatma :(
Benimki boyadsn mi bilmiyorum ama boyatmaya basladigimdan beri cok seyreldi.
Son 1 senedir boyatmiyorum. Biraz daha iyi durumda gibi.
  • kuehles blondes  (07.12.15 00:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.