[]

akademisyenler bi bakar mı?

haziran'da doktora tezi birinci izlemeye girmiştim.kaynak araştırması vb. deyip geçiştirdik. aralık ayı bitmeden ikinci izlemeye girmem gerekiyor ama aradaki bu zaman diliminde işlerin aşırı yoğunluğu, taşınmalar, ailevi önemli sağlık meseleleri ve bilumum aksilikler nedeniyle hayat planladığım gibi gitmedi.tek satır tez yazamadım.bu durumda ne yapmak gerekiyor.hiçbir bilgim yok.ikinci izleme pas geçilebilir mi ya da nedir, ne değildir? aydınlatırsanız sevinirim hocalarım.




 
Danışmanınız bu duruma ne diyor? Bence önümüzdeki günlerde yönteme ilişkin bir plan çıkarın. Kaynakçanızı toparlayın. 5 - 10 sayfalık bir kavramsal çerçeve bölümü kaleme alıp danışmanınızla görüşün. Sonradan işinize de yarar. Bugün ayın 6'sı. 10 günde bu dediklerimi yapsanız - ki biraz vakit ayırsanız çok kolay yaparsınız - Aralık ortası eder. Hadi bir hafta da benden, Aralık ayının 21'i olsun! Danışmanınızla görüşün. Yukarıdakileri 21'ine kadar toparlarım diyin. Zaten komite ister istemez yıl başından sonraya kalır. Siz de daha iyi şekilde hazırlanırsınız. Bir iki haftalık gecikmeden hiçbir şey olmaz. Hatta 1 aylık gecikmeden de (TİK olumlu geçtiği sürece) bir şey olmaz.

Ancak ne yapın ne edin danışmanınızla aranıza mesafe koymayın!

Kolay gelsin.
  • asethuan  (06.12.15 22:48:11) 
Yönetmeliğe göre değişir ama 2 kere üst üst-üste ya da toplamda 3 kere girmezsen yeniden tez önerisi vermen gerekecek.


  • marido  (07.12.15 07:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.