[]

Araca Park Halinde Vurmuşlar. Ne Yapmalı?

Arkadaşlar,

Aracın (filo aracı, kiralık) arka köşelerinden birine park halindeyken vurmuşlar (bir AVM'nin kapalı otoparkında). Ezilme-çökme yok, boyası sıyrılmış. Ne yapmalı? Doğrudan KASKO'yu yapan acenteyi mi aramalı? Yoksa filonun çağrı merkezini arayıp beyanda mı bulunmalı?

not: sözleşmede "hasar onarım bedeli 500tl'yi aşmayan hasarlarda sürücü beyanı ve tamir faturasıyla hasar talebi yapılabilecektir" diyor.

Teşekkürler.

 
güvenlikten sorsana kayıtlara baksınlar. bulursun kesin vuranı.


  • ayiadam  (06.12.15 20:19:13) 
@ayiadam, kamera kaydından vuran aracı tespit ettim diyelim. ne yapacağım?


  • boshi  (06.12.15 20:20:49) 
Filo kiralamalarında kaza anında araman gereken numarayı verirler genelde ama vermemişlerse filo firmasını ara onlar en doğru yönlendirmeyi yapacaklardır.

Edit: Şirketten tecrübeli birisini arayıp öğrenebilirsin buda bir fikir.
  • gozu acik sevisen yahudi  (06.12.15 20:26:27 ~ 20:26:59) 
en azından şirkete verirsin onlar parayı alırlar ondan. çarpıp kaçmak nedir allasen. geçen gün ben sürttüm 30 dk aradım adamı bulamadım camına telefon no bıraktım. piçlik yapmanın anlamı yok.


  • ayiadam  (06.12.15 20:53:00) 
çarpan aracı kamera görüntüsüyle kanıtlayabilirsen polise git şu araç bana çarpıp kaçtı diye.Ardından aracı tamire götürdüğün yerde beyan yaz şu araç bana çarpıp kaçtı diye.Aracı tamire verirken beyanının yanına video görüntülerini ekle.

Sigortalı olduğun şirket alır o bedeli merak etme
  • turkuaz  (06.12.15 21:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.