[]

Bebek arabası - Britax Römer mi, Kraft Twist mi?

Soru başlıkta arkadaşlar. Siz olsanız hangisini seçersiniz? Kraft bu sıralar popüler sanırım ama Britax da kültleşmiş bir alman markası.

Britax'ın avantajları:
-Oturulacak kısımla birlikte katlanıyor olması
-Daha kaliteli ürünleri olması
-Daha az sarsılır ve yolu sağlam tutuyor olması

Kraft'ın avantajları:
-Pusetin yanısıra portbebesinin de olması
-Bel kısmından 360 derece dönüyor olması
-Tutacak kısımlarının boya göre ayarlanabilir olması

 
ikisine de bu kadar para vermeye gerek yok, e-bebek'te satılan joie markalı arabalara bakabilirsiniz, genelde kampanyaları da oluyor, ayrıca çok kaliteli. bu iki marka da ebesinin nikahı kadar pahalı (gereksiz).


  • erlkonig  (06.12.15 15:40:58) 
İki ürün de şu an indirimde 1000 tl, joie de aklımdaydı fakat yaşadığım yerde inceleme şansım olmadı. Britax ı aldım ama değiştirebilirim aklım kraftta da kaldı..


  • oxyden  (06.12.15 15:46:58) 
ben de maclaren diyorum ikisinden bağımsız olarak.


  • dust in the wind  (06.12.15 15:47:21) 
ben yeğenme almıştım kraft çok büyük diye kullanamadılar ucuza dandirik bi şey aldılar. benim aldığım kömürlükte amk. bi ton para verdim. bilsem çeyreği takar geçerdim. :)


  • ergenpezeveng  (06.12.15 15:48:14) 
Kraft'ın malzeme kalitesi Britax ile mukayese edilemez. Hiç kalmasın aklınız Kraft'ta, Britax candır.


  • hadi hadi  (06.12.15 15:49:02) 
tik atacaksan cevap vericem


  • la noix  (06.12.15 17:02:13) 
Kraft diyorum ama daha ucuz modelleri. Travel system olduktan ve kolay katlandıktan sonra Kraft gayet yeterli. Bu model hem biraz pahalı, hem kullanışsız biraz. Bebek havada gibi duruyor, sepeti küçük ve katlanınca dana gibi olur.

Bir-iki yıl kullanılacağını unutmayın.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (06.12.15 17:15:37) 
Britax > kraft oncelikle

Bu iki modeli net bilmesem de tum pusetler icin gecerli seyleri yazacagim

Arabaniz varsa mutlaka travel system olsun, en azindan 8-9 ay oto koltugu derdinden kurtulmus olursunuz. Biz bizimkinin ana kucagini hep arabada tuttuk puset tam yatabiliyor diye. Boylece tak cikar olmadi (araba kemerleri ile ugrasmak zor geldi)

Maclaren'in sadece bir modeli tam yatabiliyor. Oglum 6 aylik, hala daha tam oturamadigindan maclaren'da rahat degil (hem maclaren globetrotter hem de jane rider var bizde). Ayrica su anda kis oldugu icin maclaren icin bir puset tulumu almam gerekti cunku ozellikle sirt kismi cok ince (bu da ekstra masraf). Oglan giyinmeyi cok sevmiyor da :/

Jane 12.5 kilo. Oglan 8.5 kilo. Ama surusu o kadar rahat ki kayiyor resmen. Hic agirligini hissetmiyorum bagaja vs koymak disinda.

Bir de genisligine dikkat edin. Bizim jane damperli kamyon gibi koca tekerli olsa da (bu nedenle vijt vijt diye kayiyor yolda) asiri genis degil. Mesela bazi mamas and papas modelleri inanilmaZ genis, hic bir yerden gecmiyorlar. Manevra kabiliyetinin de iyi olmasi lazim cunku toplumumuz pek kibar degil

Oturulacak kisimla katlanmasi avantaj ama saniyorum kraft'in puseti de oyledir.
Portbebe degil de anakicagi daha onemli
O 360 derece donme mevzuu tamamen anneyle alakali. Anne heyecanliysa gormek ister. Biz hala bize donuk kullaniyoruz ama sanirim cevirmeye usendigimizden :p bi de koyar koymaz uyuyo zaten

Ileride bastin puset almak zorunda kalacaksiniz buyuk ihtimal, eger butceniz sinirliysa bunu da unutmayin
Ilk 8-10 ay icin baston puset kesinlikle onermiyorum maclaren da olsa
  • la noix  (07.12.15 06:04:20) 
Çok teşekkürler evde britax yatıyor babalım ufaklığın (oğlan) gelmesine de 1 ay kaldı, inşallah pişman olmam. Tek aklıma takılan ana kucağı biraz dar gibi geldi. Erkek bebekler biraz daha kalıplı oluyor genel olarak.


  • oxyden  (07.12.15 11:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.