[]

herkes ev alsın o zaman

Olmaz böyle şey arkadaş tek maaşken çift maaş olan aileler niye böyle yapıyorlar sizce de en kârlı is bu mudur?

Her ay 4 bin lira kenara koyan bir aile bu parayı nasıl değerlendirsin ki ev kredisine göre çok daha iyi bir iş yapmış olsun?


 
stabil rahat huzur dolu çoluğum çocuğuma birşey bırakiyim diyorsan en iyisi ev.. daha iyisi arsa..


  • dedim dedim de kime dedim  (06.12.15 14:23:39 ~ 14:29:22) 
projeden eve girince, ortalama bir yerdeyse bina bittikten sonra %40-50 gibi bir kar oluyor. birkac yilda kar neredeyse %100e yaklasiyor. 2-3 sene icinde %100 kar veren pek fazla secenek yok :)

en en kotu icinde oturulur, kira odemektense kredi odenir.
  • fakyoras  (06.12.15 14:25:04 ~ 14:26:09) 
herkes ev aliyor zaten.


  • baldur2  (06.12.15 14:41:39) 
işlek köşe bir yerde büfeci. tost ayran


  • cenkertem.afc  (06.12.15 16:01:55) 
benim etrafımda insanlar evden çok da kar etmek için almıyor aslında:

-borca girmezse birikim yapamayan var
-çift maaşlısınız siz diye etraftan sürekli para istenmesi durumu var, ev alınınca borç olunca bu engellenmiş oluyor
-kirada oradan oraya sürünmeyelim diyen var, 3 taşınmaya eşyalar pert, her eve ayrı perde abonelik şu bu, dünya kadar dert -işi sabit yerdeyse hele, çocuklu ailelere cidden rahatlık. polis aileleri hep taşınır malum, sırf bu sebeple eşyayı dandik alıp hiç taşımayanı var.
- bizim milletimiz parkeydi, dolaptı, asma tavana aydınlatmaydı, çocuk odasına cicili bicili şeylerdi seviyor bunları, eşya delisi bi milletiz. kirada olunca bunları yaptırmak hep sorun. kendi evim olsun, başım ağrımasın diye alan epey çok var.
-maddi olarak karın olması için satman lazım (karı realize etmek deniyor buna galiba) :) 2. evi almadan ilk evi satan pek olmuyor etrafta. ilki satılıp üstüne koyulup yenisi alınabiliyor ama o da uzun iş. çocuklar küçükken alalım sonra alamayız diye bir an evvel alınıyor genelde.
  • niye ama  (06.12.15 16:04:22) 
niye ama +1 her şeyi özetlemiş. bir de ev sahipleri kiracıları çıldırtıyor. ayrıca konu komşu da kiracı olduğun için seni zırt pırt eleştiriyor. yok çocuklar koştular. yok kapıyı çarptılar diye... ev sahibi olunca bir şey diyemiyorlar...


  • gotic  (06.12.15 16:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.