[]

Kediler sahiplerini tanirlar mi...

...simdi, mesela 1 yil hic ayrilmadik. Sonra ayrildik, disarida bir yerde beni gorse tanir mi beni? Aidiyet duygusu zayif, biliyorum ama mesele taniyip tanimamalari, bunu merak ediyorum. Uzmanlardan yorum alabilir miyim?




 
uzman değilim ama; tanır tabi.


  • fatihkkk  (06.12.15 13:07:23) 
kendi kedilerimden gördüğüm kadarıyla tanıyorlar ama zaman alıyor. ve dışarıda bunu yapar mı bilmiyorum, zira dışarıda tüm tavırları değişiyor kedilerin.


  • red g  (06.12.15 13:10:35) 
abimle senede 1-2 karşılaşıyor. her seferinde aynı tepkiyi veriyor. ya abimde her seferinde gıcığına giden bir şey var, ya da baştan beri sevmiyorum bu pezevengi diyor.
yazları 3 ay yazlıkta kalıyor benim kedi. ordaki komşu teyzeyi görünce her sene sırnaşıyor. ki genelde insanlardan uzak ve kuul bir kedidir. teyze geçmişte bunu sokak kocakafalarından korumuştu bir kaç kez, sevdirmişti kendini. geçen komşu teyze bize misafirliğe geldi kışlık evimize, normalde eve yabancı biri gelince arka odaya saklanır. asla kendini göstermez. komşu teyzeye yavaş yavaş yaklaştı böyle şaşırmış gibi, acaba bu o mu ne işi var der gibi, ve yazlıkta yaptığı gibi ayağına dolandı. belki hatırlıyordur diyoruz.

  • alice practice  (06.12.15 13:16:02) 
biz taşınırken kedimizin yavrularını (1 yaşlarına gelince) yanımızda götürmedik. bir kaç sokak öteye taşındık ama pek gidip görmedik. 2 3 ayda bir gidip sevdik 1 sene geçti bir tanesi bizi görünce ağlıyor öbürü de bazen tanıyor bazen tanımıyor kafasına göre :D

tabi bizim kediler yarı ev yarı sokak kedisiydi sokağa alışkınlar ama direkt sokağa atarsanız ne olur bilmem
  • neira  (06.12.15 13:35:36 ~ 13:36:20) 
açsa tanır, toksa tanımaz.


  • icim urperiyor  (06.12.15 13:38:40) 
Tanıyorlar


  • yahveyire  (06.12.15 14:36:16) 
ailemi 3-4 ayda bir görmesine rağmen her seferinde hiç ayrılmamışlar gibi davranıyor. normalde yabancı birini görünce masanın altından çıkmıyor.


  • boyalı kuş  (07.12.15 10:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.