[]

yatirim uzmanlari dolar altin filan

selam beyler arabami sattim yeniden alma gibi bir durumum 3 ay yok

3 ay icinde 40binlirayi nasil degerlendirebilirim en temiz? 40bini 2 ayda 45 yapma gibi bir hirsim yok ama 41 yapsam yine iyi.

dolar mi alayim altin mi siz ne yapiyosunuz bu aralar?

 
döviz yıl sonu artar ama sen bilirsin.
yani doların tahminlere göre 3 olma hedefi var yıl sonu.
o kadar niyetin varsa al, yoksa faize atarsın 3 ay en kötü ki 3 ayda 1000 tl falan alırsın zaten :)
  • patos64  (06.12.15 10:41:25) 
Kötü olacak ama yılbaşında özellikle ötv oranı artarsa araçların fiyatlarının ciddi bir seviyede artacağını söylemek isterim.

Enpara 3 ayda 1000 lira üstü getiri oluşturur. Veya dövize girip biraz kar edip satabileceğine inanabiliyorsan öyle de yapabilirsin.
  • atom karincanin torunu  (06.12.15 10:52:04) 
çok hırsın yoksa yatır mevduata enpara'da %12 92 güne 1028 lira getirisi oluyor vade sonunda


  • livaneli kadir  (06.12.15 10:53:40) 
yapikredi de para. vadeli hesaba koydum 31 gun. 1 ayda 136 lira mi ne veriyor :S


  • seljax  (06.12.15 10:55:35) 
enpara iyi faiz veriyor.

şuradan bak mesela: www.finansbank.enpara.com

kaç paraya kaç günde ne kadar faiz veriyor ayrıntılı bir şekilde gösteriyor.

dolara gelince fed faiz arttırımı olacak demesine rağmen inanılmaz sıçrama olmadı. kritik tarih 16 aralık tabi. her şey olabilir.

o değil de millet dolar mı altın mı derken euro kazandırıyor asıl.
  • halitkin  (06.12.15 12:19:18) 
dolara filan girme ne olacağı belli olmaz. tamam deli gibi y0kselir keşke alaydım diye dövünürsün ama bi de düşerse kafayı yersin.türk parası dolar karşısında çok enteresan bazen bütün paralar değer kaybediyo tl dolar karşısında değer kazanıyo. ben güvenmem şahsen.

en güseli vadeliye at gitsin.
  • ergenpezeveng  (06.12.15 13:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.