[]

researchgate.net/ne olmuş olabilir

bu sitenin, yayınladıklarımızdaki okunmaları vb. düzenli şekilde istatistiklere eklemeyip bir anda tümünü ekleme gibi bir özelliği var mı? birkaç aydır duran ve ayda yılda bir iki insanın girip baktığı yayınım için aynı gün içerisinde yaklaşık kırk kişinin okuduğuna dair uyarı aldım. kaldı ki bu kişiler dünyanın çok çeşitli ülkelerinden. yayının adı bir yerde geçmiş mi diye baktım, o da yok. biri doğrudan link paylaştı desem ona dair de bir şey göremedim. kendi küçük mail gruplarında paylaştılar desem o kadar ülkedeki insana aynı anda ulaşmak zor. ne olmuş da böyle olmuş olabilir dersiniz?




 
Cok yuksek ihtimalle bir yerde paylasilmistir. Benim de aynen oyle oldu, bir anda 70 kisi okumus. Bir facebook grubunda paylasildigini gordum sonra.


  • evrim halkasi  (06.12.15 11:24:54) 
normalde kisilerin nerden (hangi mecradan) geldigi yaziyor olmasi lazim. nokta atisi olarak degil belki ama google.com, facebook.com gibi.
bir yerde paylasilmistir diye düsünüyorum ben de.

  • shi aila  (06.12.15 13:06:03 ~ 13:06:48) 
Yeni yayinlanmis bir makalede Atif almis olabilirsin.


  • flo  (06.12.15 15:52:19) 
ahah rezalet yalnız, researchgate yerine academia yazmışım. ben bu hafızayla iyi bile okudum adfsgfg.


  • devilred  (06.12.15 16:00:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.