[]

hoparlörü birden fazla ses kaynağına bağlamak mümkün müdür?

merhabalar efendim,

mevzubahis sıkıntım şudur aslında: standart 3,5 mm stereo erkek uç ile 2+1 ses dağıtan hoparlörü bir şekilde aynı anda misal tv, bilgisayar, telefona bağlayacak şekilde bir teknoloji mümkün müdür? bir dişi uç iki erkek uç şeklinde dağıtım yapan bir kablo göremedim de şöyle bir bakındığımda, acaba hayallerde mi yaşıyorum dedim.

bir de ufak bir bluetooth dongle gördüm ama ek bilgi yoktu etrafında, hoparlörü buna bağlanıyor yine, üzerinde bir çıkış var aynı şekilde yine, bu tv için. geri kalan her şey için bluetooth (ki işimi görür). bunu da bilen eden var mıdır acaba?

ürün bu: www.logitech.com sanırım dediğime geliyor ama biraz pahalı bir çözüm olacak gibi.

 
mixer lazım sana bi tane


  • astaroth  (06.12.15 00:31:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.