[]

Apartmanın önünde kopek beslemek

Merhaba
Yan apartman binanin önünde 2 tane kopek besliyor. bu kopekler de sokaga girerken cikarken o apartmanın onunden gecenlere havliyor uzerlerine kosturuyor. Evet isirma etme yok ama insan tedirgin oluyor her geçişte...
Geceleri büyük sıkıntı oluyor. Kör vakitte aşırı havlıyorlar bazen uluyorlar.

Bunun icin ne yapilabilir? Sahipleriyle o istiyorsanız evde besleyin diye konusunca orasi da benim evimin onu karisamazsiniz diye yanit geliyor.

Fikir ve öneriler için şimdiden teşekkürler,
selamlar

 
o kadar istiyorsanız evde besleyin dersen kimseden yapıcı cevap alamazsın. apartmanın diğer tarafına falan koyarlarsa mamayı oralarda takılır köpekler.

ayrıca köpeklerin havlaması, uluması nasıl bir büyük sıkıntıya yol açıyor?
  • dinsiz adam  (05.12.15 22:40:37) 
uyandırıyor mesela?
gecenin 2sinde iki köpek beraber havlamaya ulumaya başlıyorlar. her apartmanın önünden geçene

  • notorious brklp  (05.12.15 22:51:10) 
ben de negatif etkileniyorum bu apartman önü köpeklerinden, bizim burada da çok var, millet eve alıp atıyor sokağa, sonra onlar da sağda solda geziyor, birileri apartmandan yemek veriyor, sonra gece eve giremiyoruz. hırlıyor, havlıyorlar çok fena, ben tırsıyorum mesela.

arkadaşın dediği gibi mamayı başka yere koysunlar diycem ama yine o binayı sahiplenecekler. mama vermeseler de artık gitmez onlar ordan. belediyeyi arasan hayvanlara yazık , gerçi ilgilenmez belediye de.

yapacak birşey yok bence. hayvanlara acımıyorsanız belediyeyi zorlayın bence.
  • nucleon  (05.12.15 23:55:25) 
belediyeyi arayın ne demek? gelip toplarlar ve dağın başına atarlar veya zehirlerler hayvanları. birilerinin uykusundan daha önemli olsa gerek onların yaşam hakları?

bence de "o kadar istiyorsanız evde besleyin" gibi bir cümleden olumlu sonuç beklememeliydiniz. hayvanlar ısırmadığı sürece şikayet hakkınızın olduğunu düşünmüyorum. herhangi bir sokak köpeği de de havlayabilirdi sizi uyandırabilirdi. belki köpekleri sevmeyi deneyebilirsiniz?
  • mutlusismankedi2015  (06.12.15 02:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.