[]

Yuksek Lisans Programi Icin Yardim

yuksek lisans planim sezon basinda yoktu. fakat gecen gunlerde bahar donemi kayitlarinin bazi programlar icin basladigini gorunce daha oncesinde ilgi duydugum bi programi yeniden gozden gecirmeye karar verdim. inceledigim program; bilgi universitesi ve next academy is birliginde acilan interaktif pazarlama yuksek lisans programi.

çevremde bu yüksek lisans programına dahil olmuş kimse yok, dolayisiyla internetten edindigim bilgilerle hareket etme durumundayim. programin ucreti 27 bin lira. tek basima karsilayacagim icin bu ucreti burs olanaklariyla ilgileniyorum.

Programin sitesinde:

Burs talebi olan adayların aşağıda bulunan belgeleri mülakat sırasında iletmeleri gerekmektedir. Adayların talepleri program kurulu tarafından değerlendirilmektedir.

-Burs Başvuru Formu (İndirmek için tıklayınız)

-Detaylı Özgeçmiş CV

-Portfolyo / İnteraktif Pazarlama Başarıları (mevcut ise)

-2 Referans Mektubu
Adayların tercih edecekleri akademik ve/veya iş dünyasında çalışan iki kişiden getirecekleri, kendileri hakkında kanaat bildiren mektup.

-Niyet Mektubu
Adayların programa başvuru nedenlerini, beklentilerini ve programın kendi kariyerlerine katacaklarını anlatan kısa bir metin.

bu bilgiler mevcut ve bu hafta basvurayim ilerleyen tarihlerde belgeleri tamamlarim diyordum. hafta icerisinde basvumustum, dun sabah ayin 8`inde mulakatlarin baslayacagini soylediler. fakat bu sure zarfi icinde bu belgeleri tamamlamam imkansiz gibi gozukuyor. bi daha mulakat icin gorusme tarihi acilir mi diye sordum. buyuk ihtimal acilir dediler ama acilmayadabilirmis.

ne yapsam caresiz kaldim biraz. onumde uc yol var.

1-ya belgelerin tamamlayabildigim kadarini tamamlayip geri kalanlari onumuzdeki gunlerde tamamlamaya calisacagim.
2-bi sonraki mulakat tarihini bekleyip bu surede belgeleri tamamlayip bir risk alacagim.
3-yada tum bu aksiyonlardan vazgecip geleneksel yontemlerle(araya birini sokma vs.) indirim talep edecegim.

sizce?

 
Bana toplamasi zor belgeler gibi gelmedi. Hepsini toplarsin. Finale sabahliyormus gibi iste.


  • kuehles blondes  (05.12.15 22:28:40) 
valla başvurunun son dakikasına kadar belgeleri toplayıp -ki pazar saat 23.59'da bitiyordu başvuru online olarak, ben pazar günü bir sürü hocamı öküz gibi arayıp referans isteyip almıştım, muhtemelen arkamdan sağlam küfür etmişlerdir aldkiaskd gerçi yüzüme de kızmadılar değil hani "evladım son güne mi bırakılır bu?" diye, neyse :D belgeleri toplamanda sorun olacağını sanmıyorum ama 1. seçeneği dene muhakkak, 3. seçenekteki kişiyi ise sana hemen o gün içinde -yani mülakat günü içinde- yardımcı olacak şekilde hazırda tut -yani böyle böyle bir durumum olabilir diye belirt kendisine- gerekirse mülakat çıkışı baktın belgelerin yarı hazır olmasına laf falan ettiler, hemen o kişiyi arar, sorarsın. 2. seçeneği en sona at bence şu an için, 1 ile 3 iyidir iyiiii :D ayrıca baktım da, şu anki noktada tek sorunun bence referans mektupları, onlar da iki tane sadece. önceki okulunda aranın iyi olduğu hocalara hemen mail at misal ya da çalışıyorsan işte hemen patronlarından vs birilerinden iste senden üstte olan, referans mektubu yazmak çok zor değil ki? eğer zorlanırsa yazmakta, sen kendi referansını kendin yaz, iki tane ayrı mektubu yani, taslak olarak yanında basılı halde bulunsun, çıkarırsın en fazla bir imza çakarlar, nedir yani? zaten çoğu hoca referans verirken yazmaya üşeniyor, ya önceki yazdıkları referanslarda değişiklik yapıyorlar ya da öğrencilerden birşeyler yazmalarını isteyip ona imza atıyorlar. ciddi ciddi uğraşan çok az hoca var. iş yerlerinde durum nasıldır bilmiyorum ama. kalan şeyleri tamamlaması sana kalmış sadece.


  • pasp  (06.12.15 00:56:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.