[]

burundaki siyah noktalar

evet, bir milyonuncu kez aynı soru soruluyor sanırım :)

Çok fazla bişey yok. Ancak kozmetik ürünleri bilip bilmeden kullanmak istemiyorum. Daha önce kullandığım ürünlerde pek işe yaramadı. Şu ara mevsim kış olduğu için çokta belli olmuyor zaten, ama yaz gelmeden de bu gözeneklerin kapanmasını istiyorum.

Bunlardan kurtulmak için doktora gitsem mi? Yoksa yine bi eczaneye mi atsam kendi mi?

Tikler gelecektir.

 
bende de var ne yaparsan yp gitmiyo. temizliyom 2 3 saat sonra yine aynı. yağlı bi cildim var. saçlarım da aşırı yağlı. artık bıraktım ne hali varsa görsün. sürekli kimyasal ürün kullanmak zararlıdır. istedikleri kadar inkar etsinler. cildine yabancı bi madde sürüyorsun sonuçta.


  • ergenpezeveng  (05.12.15 12:46:14) 
Annemin bi tarifi vardı bunun için. Kendi yapar arta kalanı zorla bana sürerdi :D Bi tatlı kaşığı yoğurdun içine bi çay kaşığı karbonat, üstüne de bi 4 5 damla sirke damlatıp karıştır. sonra özellikle burun çevrene sür. Kuruyunca yıka. Aniden değişimi fark ediyordum ben. Tabi kısa süreli bi çözüm, o gün için geçerli oluyor sanırım. Ama haftada bir yaparsan belki uzun süreli faydasını görürsün. Bir de pamuğu maden suyuyla ıslatıp yüzünü silebilirsin her fırsat bulduğunda.


  • olutaklidi  (05.12.15 12:52:25) 
para ayırabileceksen hydrafacial'ı bir araştırmanı tavsiye ederim.


  • kayranin kedisi  (05.12.15 13:13:41) 
ciltteki gözenekler yok olmadığı sürece siyah noktalar da yok olmayacaktır. gözeneklerin yok olması da mümkün olmadığına göre, sadece içlerinin dolup siyah görünmemesi için düzenli temizlik işe yarıyor.

normal cilt bakım sürecinizi bilmiyorum ama her gün yıkama+tonik+nemlendirme ve cilt hassasiyetinize göre birkaç günde bir peeling'dir normal düzen, peeling sıklığını abartmamak kaydıyla.

bir de gözeneklerin içlerini boşaltmak için şu aletler var, haftada bir de çok zorlamamak kaydıyla bununla sağdan soldan itip çekerek siyah nokta olarak görülen kirleri temizleyebilirsiniz: lh6.googleusercontent.com
  • bir garip melek  (05.12.15 13:57:40 ~ 13:58:47) 
garnier pembe greyfurt süpper ötesi


  • lushdiamond  (05.12.15 19:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.