[]

çok önemli (cv doldurma ve hayatta yön bulma isteği içerir)

Gençler ve genç hissedenler merhaba.

Beni bilirsiniz, sırf soru sormak için sorarım bazen, torba dolsun hesabı. Ama bu önemli. Elimden geldiğince sorulara yardımcı olmaya çalısırım genelde, aynısını sizden de bekliyorum.

Son yıllarda oldukça fazla iş değiştirdim ; yaptığım işler arasında yabancı firmalara çevirmenlik, dış ticaret sorumlusuluğu (patronun pazarlık kuklası), bir çeviri bürosu macerası, tıbbi satış, ajans ortaklığı gibi işler var. Bunların dısında üniversite zamanında satış ve dış ticaret yaptım,anketörlük yaptıgımda oldu.hamster yetiştiriciliği de yaptım, cv lere koyuyorum, şeker gözüküyor. 2007 den beri aktif olarak is gorusmesi yapıyorum. şu ana kadar 100 olmustur herhalde görüşmelerim.

Ajansla ortaklığım bitti, yaş 30, 3 diplomam (fen fak-siyasal bilgiler-dış ticaret) var, ingilizce cok iyi, almanca beginner seviyede.

Ama velhasıl cv doldururken nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum, çok dağıldım, tamam insan cok yonlu olabilir ama ben bokunu çıkarmışım gibi sanki? güçlü yön diyeceksiniz, güçlü yönüm yabancı dil. merak. baska da yok.

Bu arada linkedin profili check, kişisel web sayfası ve web sayfasında cv check. 4koldan, hatta 5 koldan saldırıyorum.

Nasıl bir yol izleyeyim? ayrıntı isteyen olursa bana bir yol haritası cıkarmak icin özelden verebilirim.

 
bikaç cv olusturmalısın bence. kabaca basvurmak istedigin sektorle alakalı işleri toplamalısın. istersen at üstünden gecelim bi


  • galandar kostumu  (04.12.15 21:05:38) 
ya önemli diyorum gelen cevap 1. :(

sizlere olan güvenim zayıfladı pampalar.:(
  • anonymice  (04.12.15 22:51:16) 
1 cevap gelmiş ama doğru cevap işte. Burada alakasız 50 cevap olsa ne olacak ki?

Başvurduğun işe uygun özelliklerini öne çıkaran ayrı cvler oluştur. İşe göre cv yolla.
  • hadi hadi  (04.12.15 23:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.