[]

Muhabbet Kuşu

Arkadaşlar merhaba,

Muhabbet kuşum sanırım mevsimden dolayı, son zamanlarda çok tüy döküyor. Bu durumun ruh haline de yansıdığını düşünüyorum. bundan dolayı son zamanlarda çok öfkeli ve sessiz. yanına yaklaştırmıyor bizi; lakin beni asıl endişelendiren durum, kafesindeki tüneklerde değil de bir insanın içine kapanması gibi zeminde köşeye sığınıp sürekli gözlerini kapatıyor, hiç ses çıkarmıyor. alışık olmadığım bir durum ve ben oldukça endişe duyuyorum. bu yüzden bu durum bir ölüm belirtisi olabilir mi, diye aklıma kötü şeyler geliyor. bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.


 
tüy dökme zamanlarında normal ya. bizimki de benzer davranıyor. yalnız biraz karşısına geçip konuşunca sakinleşiyor. ilgi gösterilebilir sakinleşmesi için.


  • baal  (04.12.15 20:06:41) 
ilgi lazim ve yanina bir kus daha arkadas olsunlar.


  • evimin paspasi  (04.12.15 20:23:42) 
tüy dökme zamanlarında b vitamini takviyesi yaparsanız bu dönemi daha rahat atlatır. karın ağrıları oluyor, duygusal olarak da daha hassas oluyorlar.
her zamankinden çok farklı davranıyorsa bence kuşlardan anlayan bir veterinere gösterin her ihtimale karşı. ayrıca ilginizi de biraz daha arttırabilirseniz iyi olur diye düşünüyorum. bir de dışkısı nasıl? bir hastalığı varsa buradan da anlayabilirsiniz muhtemelen.
yanına bir kuş daha almaya gelince, tek başına yaşamaya alıştıysa yeni geleni istememe ihtimali yüksek. kendini veya yeni gelen kuşu öldürebilir.
b vitaminini ve daha çok ilgiyi bir deneyin, değişiklik olmazsa vakit kaybetmeden veterinere gitmelisiniz bence..
  • treize  (07.12.15 10:24:25) 
Havuç, yulaf, yumurta maması verin bol bol. Havucu rendeledikten sonra bir peçete ile suyunu alın çok nemli olmasın. Yumurta maması tarifini bilmiyorsanız aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

www.sultanpapaganim.com
  • miyagi san  (08.12.15 11:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.