[]

Temizlik

selam genşler

Evimi temizletmek istiyorum köşe bucak ama acaba temizlik şirketi mi daha iyi olur yoksa öyle kendi kendine temizleyen ablalar falan mı?

Emin olamadım tam :(

 
takip.


  • liriamer  (04.12.15 18:58:10) 
Temizlik şirketi kulağa daha profesyonel geliyor tabi ki. Ama yeni taşındığımız eve temizlik şirketinden eleman çağırdığımızda yine kendi kendine temizlik yapan ablaların şirkete bağlı versiyonu gelmişti.


  • olutaklidi  (04.12.15 19:55:23) 
temizlik şirketine ve şirketin gelen kişisine göre değişiklik gösteriyor elbet. Kaliteli bir şirket ise ve şansına iyi bir çalışanı gelirse (ki bu çalışanlar denildiği gibi evlere temizliğe giden kadınlar oluyor genelde) sıkıntı yaşamazsın (şirketin yöneticisi veya bir çalışanı falan gün içinde gelip ev sahibiyle konuşup evi de kontrol edebiliyor, böylece pek bir aksama olmuyor). Köşe-bucak ve özellikle mutfak dolaplarını falan da temizleteceksen ve evinde en az 100 metrekare ise iki kişi daha iyi temizler 09-17 saatleri arası baz alınırsa. Şayet memnun kalırsan kadınlarla muhabbete girip şirketten bağımsız da çağırabiliyorsun duruma göre, daha uygun olabiliyor, kadın da daha fazla kazanıyor haliyle. Şirketten çağırma olayını şayet çevrenden iyi bir temizlikçi referansı alamazsan değerlendir derim, biraz şans da var işin içinde.


  • candanag  (04.12.15 20:04:47) 
Ben eve sirketten cagiriyorum, malzemelerini supurgesine kadar kendileri getiriyorlar+buhar makineleri filan da var o çok faydalı oluyor özellikle de kalorifer peteklerinin içinden yumak olmuş tozları filan akıtıyorlar, çok iyi oluyor. Sigortalı çalıştıkları için içim daha rahat oluyor. Sadece bez veriyorum, kendi ilaçları da daha profesyonel,sonuctan cok memnunum. Memnun olmazsam da karsimda muhattap bulabilirim ki sürekli aynı kadınları çagiriyorum.
Dezavantajları sabah 8 bucuk-aksam 5 bucuk calisiyorlar. Yani iş bitmis bitmemiş ona bakmazlar, servis kapıya gelir alır. Bezleri kendiniz vermezseniz elalemin evinde kullanılan bez kullanılır.

  • physcos physcos  (04.12.15 23:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.