[]

Putin elindekileri açıklarsa?

Gelin hayal edelim Romalılar!

Düşün ki Putin yarın sabah televizyonda belgelerle,videolarla hükümetin Işid ile olan bütün ilişkisini daha önce yaptığı yolsuzlukları afişe ediyor ama 17 aralık gibi değil daha sağlam.Ardından hükümet istifa eder.Üstüne bir erken seçim bi de CHP-HDP koalisyonu geldi mi tadından yenmez.Olmaz mı ha? Belki de çare Putindir.


 
Putin istediğini açıklasın, isterse Tayyip'in uzaylı olduğunu belgelesin, yine de kimse istifa etmez, üzerine oyları bile artar.


  • whoosie  (04.12.15 14:15:55) 
Dediğin olay olsa bile bu Akp'nin oyunu artırmasına sebep olur. Milletimiz dış güçlerin bize yaptığı bu oyunu bozar :D.


  • Abdurrahman  (04.12.15 14:18:12) 
chp hdp ney ya asdfasdfas
hayallerde yaşıyor bazı solcular sdafasd

neyse whoosie +1, memlekette yüzsüzlük had safhada
  • sameidiot  (04.12.15 14:19:34) 
Elinde bi b.k olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca üstteki arkadaşlara da katılıyorum :)


  • bedbed  (04.12.15 14:25:27) 
akp seçmenlerine göre tayyip ne yapıyorsa bu milletin yararı için yapıyor. bir şey olmaz.

bir gün bu yaptıklarından dolayı yargılanacak ama, inanıyorum.
  • peggy  (04.12.15 14:26:13) 
seçimler çok kere gösterdi ki, bu iktidarın muadili yok. dışarıdan yapilacak böyle etki hükümete değil milli birlik ve beraberliğe karşı düşünülür vatandaş/kamuoyu tarafından. oyları da artar. rusyanın yardimiyla iktidara gelecek parti :) rus uçaklarının meclisin önüne inmesine dahi pek bir şey diyemez.


  • 1adam  (04.12.15 14:30:04) 
17 Aralık sağlam değilmiydi.Adam kendi ses kayıtlarına montaj,dublaj dedi halk ne diyon sen aga beni aptal yerine mi koyuyorsun diyemedi.Ses kaydından öte kanıt mı olur.

Bu arada HDP'nin gelmesindense AKP'nin kalmasını tercih ederim ama bu başka tartışma konusu
  • turkuaz  (04.12.15 14:48:28) 
güzel bir senaryo mu bu yani? yani akp gidiyorsa temelli chp tek başına iktidar olsun bari, niye akp olmamasına rağmen koalisyon yapıyorlar ki? adamları hayal kurarken bile tek başına iktidar yapamamak üzücü.


  • neseranni  (04.12.15 15:14:45 ~ 15:17:00) 
hükumetin tüm üyelerinin şöyle bir görüntüsü, bir videosu çıksa, onu bırak seçmen birebir gözüyle görse bile akp nin oyu %1 düşmez

static1.businessinsider.com

hükumet istifa edecekmiş :D yeni zelanda dan yazıyorsun sanırım, nasıl oralar ?

hükumet istifa edecekmiş . kahdkjhsa. valla gram güleceğim yoktu. bu lafı duvar kağıdı yapayım
  • asbe  (04.12.15 15:31:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.