[]

the office(us) bölüm uzunlukları

Ben bunları putlocker'dan stream ediyorum bulunduğum yerde torrent kullanılamadığı için. Ama 3x17 veya 4x5 gibi bölümler imdb'de ve diğer yerlerde 30 dk görünürken 21 dk civarı oluyor burada ve diğer stream sitelerinde. Konu olarak baktığımda da bir eksik göremedim. Bu yarım saatlik bölümlerin 20 dk olması tüm bu bölümlerin kesilerek yayınlamasından mı, kısaltılmış versiyon gibi bir şey mi var yoksa oynatma hızının arttırılmasından falan mı?




 
reklamlardandır. reklamlı hali 30 dakika, reklamsız hali 21 dakika gibi.


  • inheritance  (04.12.15 14:07:22) 
4x14 goodbye toby 42 dakkaydı
ne bölümdü beah

  • sameidiot  (04.12.15 14:14:04) 
@inheritance

ok ama mesela pilot bölümü iki tarafta da 23 dk gözüküyor. sonradan reklamları da dahil ederek mi süre ölçmeye başladılar o zaman?
  • acccra  (04.12.15 14:14:47) 
emin degilm ama fps den fark edebilir. mesela 24 fps ile 30 fps her saniyede 6 kare fark yaratir. 240 frame bi goruntu 24 fps de 10 sn iken 30 fps de 8 saniye olur.


  • jack n brooks  (04.12.15 14:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.